KRISTIANSAND: Slått ned en person

00.10: I krysset Holbergsgate/Tollbodgata blir en 21 år gammel mann fra Kristiansand slått ned av to menn. Mennene på 20 og 21 år stikker fra stedet, men blir senere gjenkjent av et vitne. Fornærmede vil vurdere å anmelde saken.

KRISTIANSAND: Ruset kjøring til sjøs

00.18: En patrulje stanser en båt ved elvemunningen i Otra. En 41 år gammel mann fra Kristiansand blir fraktet til politistasjonen med rundt en i promille. Mannen anmeldes for overtredelse av promillebestemmelsene til sjøs.

KRISTIANSAND: Innbrudd

00.48: Politiet får melding om et innbrudd i en privatbolig på Slettheia. Tyven fikk med seg en bærbar pc, samt nøkler til en Nissan Qashqai. Klokken 08.08 finner politiet bilen i Kristian IVs gate og en person blir pågrepet. Personalia er foreløpig ukjent.

KRISTIANSAND: Fyllearresten

00.49: En 38 år gammel mann fra Søgne blir pågrepet for å ha laget bråk i fylla utenfor Harko i Vestre Strandgate. Mannen blir tatt med til arresten hvor han tilbringer natten.

ARENDAL: Ordensforstyrrelse

01.30: To personer blir sendt hjem fra Fiskebrygga i Arendal etter en krangel. Den ene, en 34 år gammel mann fra Grimstad blir anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand.

KRISTIANSAND: Urinering og vold på utested

01.37: Et par urinerer på baksiden av utestedet Tollboden. Eieren av utestedet, en 38 år gammel mann, prøver å jage dem fra stedet, men blir dyttet og slått. Dette medfører at fornærmede får kutt i leppa og noen løse tenner. Mistenkte er en 40 år gammel mann fra Kristiansand. Paret blir sendt vekk fra stedet.

KRISTIANSAND: Kjørte i fjellveggen

02.18: Politiet får melding om en bil som har kjørt i fjellveggen på E18 østover ved Haumyrheitunnelen. Føreren viser seg å være i god form og kommer uskadd fra ulykken. Føreren mistet kontroll over bilen som følge av mye vann i veibanen.

MANDAL: Ordensforstyrrelse

03.36: To personer havner i et slagsmål på torvet i Mandal. En 20 år gammel mann fra Marnardal og en 34 år gammel mann fra Lyngdal blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

GJERSTAD: Kjøring i beruset tilstand

03.51: En patrulje prøver å stanse en bil, men bilen gjør ingen tegn til å stoppe med det første. Bilen holder lav fart og blir stoppet av politiet på Øy. To personer blir pågrepet. Føreren, en 53 år gammel mann, er beruset og blir tatt med til legevakta i Arendal for utvidet blodprøve. Passasjeren er en 33 år gammel kvinne. Føreren siktes for kjøring i beruset tilstand.

KRISTIANSAND: Stjålet bil funnet

08.08: Politiet finner bilen som ble stjålet fra en privatbolig på Slettheia etter midnatt. Bilen, en Nissan Qashqai, blir funnet i Kristian IVs gate og en person blir pågrepet. Personalia er foreløpig ukjent.

**KRISTIANSAND: Høylytt fest

09.19** Det kom melding om krangling og høy musikk fra en leilighet i Kristian IVs gate. Politiet ba festdeltakerne om å dempe seg, og siden har det ikke kommet flere naboklager.

**FLEKKEFJORD: Ingen tatt i promillekontroll

09.00-09.15** 35-40 bilister ble kontrollert for promille i Trolldalen. Ingen blåste rødt.

**EVJE OG HORNNES: Innbrudd i kontainer

10.41** Noen har brutt seg inn i en kontainer som sto utenfor Europris på Evje. En sittegruppe og en biopeis er stjålet.

**MANDAL: Innbrudd

11.16** Det har vært innbrudd i et hus i Store Elvegate. Meldingen kom fra en nabo. Beboeren selv er i utlandet. En glassmester har sikret det knuste vinduet og eieren vil undersøke om noe er stjålet når vedkommende er tilbake igjen.

LYNGDAL: Stjal bil En sølvfarget Opel Astra er stjålet fra Grøndokka. Bileieren fra Østerrike hadde bilen stående der sammen med sin campingvogn. Bilen har registreringsnummer EF 169 AJ.

VALLE: Innbrudd i hytte I løpet av de tre siste ukene har det vært innbrudd i en hytte på Brokke. En del løsøre, blant annet kniver, er stjålet. Eieren vil anmelde innbruddet over helgen.

GRIMSTAD: Brannbil kolliderte med personbil

TVEDESTRAND: Skal ha hogd ned 100 trær ulovlig

KRISTIANSAND: Angrep vakt på Palmesus

**GRIMSTAD: Kjørte i midtrabatten

17.03** Vitner oppdaget en bilist som skar over i feil kjørefelt i østlig retning mellom Lillesand og Grimstad. Bilen havnet i midtrabatten. Sjåføren kjørte videre til et SOS-stopp, men da politiet kom til stedet var bilen forsvunnet. Bilen var blå, opplyser politiet.

**KRISTIANSAND: Stoppet vannscooter-fører

19.38** En 26 år gammel mann fra Arendal ble stoppet da han kjørte vannscooter på byfjorden. Mannen hadde ikke redningsvest eller båtførerbevis.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset på Palmesus

20.58** To jenter i 18-årsalderen ble tatt med av ambulanse på grunn av overstadig beruselse på Palmesus. De to var ifølge politiet ikke i stand til å ta vare på seg selv. Begge er fra Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Restaurantgjester klagde på bråk fra båt

21.25** Ansatte ved Makrellen på Fiskebrygga ringte politiet og fortalte at gjestene ble sjenert av en båt som hadde lagt til rett utenfor restauranten. Personene i båten spilte høy musikk og festet. Politiet snakket med personene, som dempet seg. De får dermed en sjanse til.

**ARENDAL: Urinerte på offentlig sted

21.45** En mann ble pågrepet i Arendal sentrum etter å ha nektet å fjerne seg. Han blir anmeldt for urinering på offentlig sted.