**LILLESAND: Forsøkte å stikke av i bil

14.21** Utrykningspolitiet forsøkte å stanse en bilfører på E18 i nordgående retning utenfor Lillesand for overtredelse av fartsgrensen. Bilføreren skal ha forsøkt å stikke av fra politi og politiet fulgte etter. Bilen ble målt i over 160 km i timen. Hastigheten var så stor at plitiet valgte å avbryte oppdraget. Istedet stanset politiet trafikken ved lenger fremme ved Timeneskrysset, hvor de tok bilføreren.Fører bil pågrepet og anmeldt. Mannen er 19 år gammel fra Telemark.

**KRISTIANSAND: Tyveri i hybel

15.30** Politiet fikk inn melding om at det har vært et tyveri i en hybelleilighet i Jernbaneveien. Politiet er noe usikker på hvordan innbruddstyvene har tatt seg inn i leiligheten. Det er stjålet en laptop og flere bager med musikkavspillere og parfyme. Politiet har vært på stedet og gjort åstedsundersøkelse.

**KRISTIANSAND: Mann slått ned

15.48** En selger som hadde tatt oppstilling utenfor hovedinngangen til Sørlandssenteret meldte fra til politiet om at han var blitt slått i hodet av en mann. Selgeren holdt på å selge et abonnement på omega 3 til en kvinne. Da kom mannen hennes bort og slo til selgeren. Selgeren er 20 år gammel og kommer fra Østlandet og vil anmelde forholdet der.

**KRISTIANSAND: Truende gjest

18.52** Personalet på Bispegra omsorgssenter meldte fra til politiet om en gjest på stedet som skal ha oppført seg truende. Politipatruljen dro til stedet og bortviste vedkommende. Personen er en herre i 60-årene fra Kristiansand.

MANDAL: Tigger varselger

19.38: Politiet fårmelding om at en tigger som går fra dør til dør i en bygd utenfor Mandal.Tiggeren skal også ha med seg kortterminal, men det viser seg at vedkommende erselger for et bokforlag. Dermed får hanfortsette sin virksomhet.

TVEDESTRAND: Bilstjålet

20.03: En rød VWPassat med kjennetegn YE 60971 blir meldt stjålet fra Tvedestrand.

SØGNE: 22-åring mistetlappen

21.13: UP stopper enbil i 50-sonen ved Langenes skole. Den 22 år gamle sjåføren fra Rogaland holdtda 73 km/t, og fordi han alt hadde seks prikker i førerkortet blir hanfotgjenger.

KRISTIANSAND: Slåssom jente

22.59: Melding omslåssing i Vioebyen. To gutter skal ha kjempet om en pike, men da politiet kom tilstedet var det meste avgjort. En person fikk kutt og merker etter kampen, meningen ville anmelde forholdet.

KRISTIANSAND: Tømtebrannslukkingsapparat over bil

23.17: En bileieroppdager at en person tømmer et brannslukkingspapparat over bilen hans ved Parko.Gjerningsmannen gikk fra stedet med to andre før politiet kom.

KRISTIANSAND:Mistenkt for fyllekjøring

23.31: Enpolitipatrulje stopper en 23 år gammel mann som kjører moped på Birkeland. Demistenker at mannen har promille og han blir derfor tatt med til legevakten forå sikre nødvendige blodprøver.