**LYNGDAL: Kjørte i 104 i 60-sonen

00.08:** Lyngdal UP har kontroll på Kvavik i Lyngdal. Da klokken var 01.40, hadde to personer mistet førerkortet. En av de to ble tatt i 80 kilometer i timen i 60-sonen og fikk med det 12 prikker til sammen på førerkortet. Det ble dermed inndratt. Den andre personen som ble fotgjenger, kjørte i 104 kilometer i timen i 60-sonen, og mistet førerkortet på stedet.

**KRISTISANSAND: Fjernet mann fra legevakten

00.19:** En patrulje må bistå legevakten i Kristiansand, der en 50 år gammel beruset mann skaper problemer. Han blir fjernet og må sove ut rusen hos politiet.

**KRISTIANSAND: Krakilsk mann på utested

00.22:** Harvey's Sportsbar i Kristiansand ber om hjelp til å få fjernet en mann som beskrives som krakils. Patruljen som kommer til stedet, viser bort en person.

**LYNGDAL: Utsatt for vold av tre personer

00.29:** En person ringer politiet og forteller at han er utsatt for vold av tre personer som han selv kjenner navnene på. Han skal ikke være skadet, men vil følge opp hendelsen ved å anmelde de tre over helgen.

**KRISTIANSAND: 20-åring bortvist

00.38:** Spot restaurant i Dronningens gate ber om hjelp med en beruset og kranglete mann. Politiet bortviser en 20-åring fra stedet.

**KVINESDAL: Kranglet utenfor Harvest

00.52:** Politiet får en melding fra Harvest bar i Kvinesdal, som forteller at de har en del kranglete personer på utsiden. Patruljen reiser til stedet, og roer ned forholdene.

**ARENDAL: Mulig polakk i fengsel

00.55:** Politiet i Arendal sentrum tar med seg det som trolig er en polsk statsborger i arresten. Mannen var blitt bortvist, men var ikke enig, og han ville heller ikke ut med navn og andre opplysninger. Han får seg dermed en overnatting i arresten fram til identiteten hans er klarlagt.

**ARENDAL: 24-åring oppførte seg ikke

01.43:** Politipatruljen i Arendal viser bort en 24-åring fra Langbrygga. Han var beruset, og kunne ifølge operasjonsleder ikke oppføre seg på noe vis.

**FLEKKEFJORD: Slagsmål i Kirkegaten

01.46** : Politiet får melding om slagsmål utenfor en restaurant i Kirkegaten i Flekkefjord. Da patruljen kommer til stedet, er det rolig.

**KRISTIANSAND: Person snoket rundt mopeder

01.52:** En person blir observert idet han snoker rundt og sjekker mopeder ved Karserneveien. Patruljen som kommer til stedet finner en 22 år gammel mann, som tas med i arresten. Han var i bestittelse av en annen manns bankkort, og kunne ikke forklare hvorfor.

**ARENDAL: 23-åring fikk kul i pannen

02.21:** Politipatruljen i sentrum blir kontaktet av en 23 år gammel mann som forteller at han har blitt utsatt for vold i sentrum. Han forklarer at en navngitt person har slått han slik at han har kul i pannnen. 23-åringen vil anmelde den mistenkte.

**MANDAL: 18-åring slått inne på pub

02.21:** En 18-åring melder at han er blitt slått flere ganger inne på en pub i Mandal. 18-åringen kan oppgi navnet på personen som skal ha slått, og har også et vitne som kan bekrefte hendelsen. Fornærmede vil anmelde hendelsen.

**MANDAL: Ukjente banket på dør

02.33:** En innringer er bekymret fordi det står folk utenfor døren hans og banker, uten at han kjenner til personene. Politipatruljen som kommer til stedet, finner to personer. De blir sendt hjem til sitt.

**RISØR: Slått av kjent person

02.20:** Politiet får telefon av en mann som forteller at han har blitt slått og sparket av en navngitt person i Risør. Han vil følge dette opp med anmeldelse.

**LILLESAND: Slått i bakhodet utenfor kiosk

02.40:** En mann ringer operasjonssentralen og forteller at han er blitt slått i bakhodet av en ung mann utenfor Storkiosken i Lillesand. Den mistenkte løp fra stedet og satte seg i en bil. Innringeren noterte ned registreringsnummeret på bilen, og kommer til å anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: For beruset for sitt hjem

02.57:** En 30 år gammel mann må overnatte i arresten, siden han var så overstadig beruset at hans leie i Tollbodgate ikke var egnet.

**KRISTIANSAND: Butiikktyv hos Parko

03.01:** Parko i Kristiansand melder at de har en butikktyv hos seg. Personalia på tyven ble notert, og vedkommende butikktyv vil bli anmeldt.

**LYNGDAL: Mopedist ville ikke stoppe

03.07:** Patruljen i Lister melder at de har stoppet en mopedist som ikke ville stoppe i første omgang. En 31 år gammel mann blir tatt med til Lyngdal lensmannskontor og det blir sjekket rundt mopeden han kjørte.

**KRISTIANSAND: Knust vindu på Slettheia

03.47:** Sector Alarm melder om et knust vindu i en dør på Slettheia. Patruljen drar til stedet.

**GRIMSTAD: Klagde på høy musikk

04.06:** Politiet får melding om musikkstøy fra en bolig på Brketveit. Patruljen blir sendt til stedet og forteller ifølge operasjonsleder om folkeskikk.

**MANDAL: Høy musikk fra Husvollen

04.12:** Politiet får melding om høy musikk fra Husvollen i Mandal. Kvinnen som spiller høyt om natten har tidligere fått advarsel om at hun kan risikere at musikkanlegget blir inndratt. Hun ble gitt ny advarsel natt til søndag.

**KRISTIANSAND: Gikk løs på planter

05.19:** Politiet får melding om at fire ungdommer har gått løs på beplanting i rundkjøring og busskur.

**KRISTIANSAND: Ba om hjelp til å avslutte fest

06.11:** En innringer fra Mosby ber om hjelp til å få avsluttet en fest som ikke vil slutte. Politiet dro til stedet og festen ble avsluttet.

**VALLE: Hytte brant til grunnen

06.20:** Les egen sak her.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

09.02:** En kvinnelig fører (20) ble tatt for promillekjøring på E18 ved Vige. Utåndingsprøve viste en promille på 0.58. Førerkortet ble beslaglagt.

**ARENDAL: Klage på søppelbrenning

09.16:** Politiet mottok klage på en person som brant søppel til sjenanse for andre i Høiveien. Politiet påla personen å stoppe aktiviteten og slukke bålet.

**VENNESLA: Tyveri fra Telehuset

09.30:** Politiet mottok melding om grovt tyveri fra Telehuset der tyver hadde fått adgang via et vindu. Det er foreløpig uvisst hva som er stjålet.

**GRIMSTAD: Tyveri fra skole

10.36:** Meldt om grovt tyveri på Fevik skole som er utført i løpet av helga. Mange bærbare PCer er stjålet.

**LYNGDAL: Skadeverk

12.25:** Politiet fikk melding om at et vindu var blitt knust på Røde Kors-huset i Lyngdal i løpet av natten. Det skal være snakk om rent skadeverk som blir politianmeldt.

**LYNGDAL: Grovt tyveri

12.54:** Det blir meldt om et grovt tyveri fra en bolig på Solås. Tyvene skal blant annet ha stjålet smykker.

**KRISTIANSAND: Moped stjålet

14.12:** En moped med registreringsnummer PT5505 er meldt stjålet fra Gimle.

**VEGUSDAL: Hund savnet

15.12:** En grå elghund, type drever, er meldt savnet.

**KRISTIANSAND: Sladdet og traff bil

16.28:** En politipatrulje observerer at en bil sladder i et veikryss i sentrum, og at den da kommer borti en parkert bil.

En 21-åring fra Songdalen blir anmeldt og førerkortet blir beslaglagt.

**KRISTIANSAND: Stjal kamerabag fra bil

16.51:** Tyver har vært på ferde i en parkert bil i Østre Strandgate. Tyvene har tatt med seg en bag med et videokamera.

**LILLESAND: Hestetransport pungterte

17.23:** En hestetransport med 11 hester pungterte på begge hjul på E 18 ved Lillesand. En politipatrulje bisto med å dirigere trafikken på stedet,

inntil hjulene var skiftet.

KRISTIANSAND: UP-kontroll på Vågsbygdveien

19.04: