TVEDESTRAND: – Det er titusener av asylsøkere i Norge som er såkalte papirløse. Mange av dem er ikke papirløse, men har fått avslag på sine søknader og deretter trekker seg tilbake fra samfunnet for så å bli kalt papirløse. I 90 prosent av tilfellene vet vi derimot hvem de er, sa Martin Kolberg til årsmøtet, ifølge Agderposten.no.

Årsmøtet holdes på Bokhotellet i Tvedestrand. Martin Kolberg, som nå sitter på Stortinget og er partiets parlamentariske nestleder, holdt innledningsforedraget om den politiske situasjonen.

Gjennom dagen skal fylkespartiet debattere, gjennomgå innkomne forslag, gjennomføre et framtidsverksted, se på vedtekter og spise årsmøtemiddagen.

Blant forslagene som er kommet inn er ønske om en universell utforming av eldreboliger, opprettelse av ungdommens boligbyggelag og en felles bombrikke for hele landet.

Ny E 18 fra Tvedestrand til Arendal, sammenkobling av Sørlandsbanen og Vestfoldbanen, og ønske om å reservere seg mot det såkalte Vikarbyrådirektivet er blant de andre forslagene.