BIRKENES: Mulig promillekjøring

00.09 fikk politiet melding om en mulig promillekjører i sentrum av Birkeland. En patrulje har vært på stedet og kikket etter vedkommende, men fant ingen.

KRISTIANSAND: Bjeffet

00.23 fikk politiet klage på støy fra en hund som stod ute og bjeffet i området Kokleheia/Skaugo. Etter å ha blitt kontaktet av politiet tok eier av hunden den inn, og situasjonen løste seg.

GRIMSTAD: Promillekjøring

00.39 Stoppet en politipatrulje en bil i Lillesandveien i Grimstad. De mistenkte fører av bilen for promillekjøring, og mannen som er 29 år gammel og fra Litauen, ble tatt med til legevakten hvor politiet rutinemessig sikret seg en blodprøve. I tillegg til dette ble bilens eier anmeldt for å ha overlatt bilen til en som ikke hadde bilsertifikatet.

VÅGSBYGD: Tagget på skolen

00.40 fikk politiet melding om at noen ungdommer hadde tagget på Vågsbygd videregående skole. Gruppen med ungdommer skal så ha gått i retning blokkene på Kjerrheia. Politiet har vært ute og kikket, men fant ingen personer som kunne knyttes til forholdet.

KRISTIANSAND: Kranglete gjest

00.48 ble politiet anmodet til å hjelpe til med en kranglete gjest av vaktene på Havanna. Politiet reiste til stedet, og en 28 år gammel mann fra Kristiansand ble bortvist fra stedet.

KRISTIANSAND: Sov på gata

00.58 kom en politipatrulje over en sovende mann ved Rundingen kiosk i Kristiansand. Mannen, som er 45 år gammel og fra Kristiansand, var også i besittelse av noen narkotiske tabletter. Han ble derfor innbrakt til arresten.

LINDESNES: Høy musikk

01.00 fikk politiet klager på høy musikk og mye støy fra en adresse i Lindesnes. En politipatrulje ble sendt ut, og natteroen ble gjenopprettet.

TVEDESTRAND: Kranglete person

01.06 fikk politiet melding om en full, kranglete person på et utested i Tvedestrand. En politipatrulje dro til stedet, og mannen ble bortvist.

MANDAL: Full mann sovnet på feil sofa

01.11 fikk politiet en telefon fra en sentrumsnær adresse i Mandal. Innringer opplyste om at en fremmed mann hadde lagt seg til å sove på utesofaen deres. En patrulje kjørte til stedet, og fikk tatt hånd om en full person som hadde gått veldig feil. Mannen, som er 36 år gammel, ble så geleidet hjem til sin egen adresse.

FARSUND: Kinaputter skremte hester

01.15 fikk politiet melding om at noen hadde fyrt av noen kinaputter på Radiosletta i Farsund. Smellene hadde skremt noen hester i nærheten. Politiet vet ikke noe om hvem som kan stå bak.

ARENDAL: Klage på høy musikk

01.19 fikk politiet klage på høy musikk om mye støy på en adresse på Tromøy. En politipatrulje ble sendt ut, og natteroen ble gjenopprettet.

ÅMLI: Trafikkulykke

01.41 fikk politiet en telefon fra en mann som kunne opplyse at han hadde kjørt av veien et sted mellom Åmli og Froland. Han var ukjent i området og kunne derfor ikke oppklyse om hvor han befant seg. En politipatrulje og en ambulanse ble sendt ut, og de klarte etter hvert å finne frem til ulykkesstedet. Politiet har ingen mistanke om promillekjøring eller lignende. Mannen ble rutinemessig kjørt til sykehuset for en kontroll.

VENNESLA: Nektet å stoppe for politiet

01.58 opplyste en politipatrulje at de fulgte etter en Volkswagen Caddy som ikke ville stoppe. Patruljen mistet bilen av syne i rundkjøringen på riksvei 405, men fant bilen igjen i området Parkveien i Vennesla noe senere. Da var det ingen personer å se, men inne i bilen fant politiet noen ting som muligens kan knyttes opp mot en person som kan ha kjørt bilen. Saken vil bli fulgt opp.

KRISTIANSAND: Stengte veien med skilt og søppelbøtter

02.17 fikk politiet melding om at noen hadde sperret deler av Østerveien med skilt og søppelbøtter. En politipatrulje fikk etter hvert fjernet gjenstandene.

LINDESNES: Høy musikk

02.18 måtte en politipatrulje i Lindesnes reise ut til adresse for å gjenopprette natteroen.

KRISTIANSAND: Manglet førerkort

02.16 stoppet en politipatrulje i Kristiansand en 21 år gammel mann som var ute å kjørte bil, på tross av at han ikke hadde førerkort. 21— åringen anmeldes for dette.

SØGNE: Krangel

02.25 fikk politiet melding om klammeri på en adresse i Søgne. En politipatrulje ble sendt til stedet og festen hvor dette skjedde ble avsluttet. Det er usikkert om noen vil anmelde forholdet i etterkant.

ARENDAL: Banket opp

02.39 fikk politiet melding om at en 26- åring hadde fått bank på byen i Arendal. Mannen ble kjørt til legevakten for en sjekk. Politiet fikk navn på vedkommende som skal ha gitt ham juling, og venter på en anmeldelse i saken.

VENNESLA: Stakk av gårde med bil

02.40 fikk politiet en telefon fra en mann som kunne opplyse om at noen hadde stukket av gårde i bilen hans. Innringer opplyste også om at han mistenkte at vedkommende som stakk av gårde i bilen hans var beruset. En politipatrulje har kikket etter bilen, men ikke klart å finne den igjen. Politiet vet heller ikke hvem som eventuelt har tatt bilen.

MANDAL: Urinerte på offentlig sted

03.11 ble en kvinne anmeldt for å ha urinert på offentlig sted i Mandal.

LILLESAND: Klammeri

02.30 fikk politiet melding om antydning til klammeri mellom to stykker utenfor et utested i Lillesand. En patrulje dro til stedet og snakket med de involverte. Det er usikkert om det kommer noen anmeldelse i saken.

KRISTIANSAND: Nektet å høre på politiet

03.26 fikk en mann i Østergate pålegg fra politiet om å forlate stedet. Dette ønsket han ikke å etterkomme, og han ble i stedet innbrakt til arresten. Mannen vil bli anmeldt for forholdet.

KRISTIANSAND: Kjente på dører til biler

03.29 fikk politiet telefon fra en person som hadde observert to unge menn i Elvegaten som gikk rundt og kjente på dørene til flere biler. Politiet har vært ute og kikket etter de to, men ikke funnet noen.

TVEDESTRAND: Mulige båtmotortyver

03.40 fikk politiet melding om at det muligens var noen som var i ferd med å stjele båtmotorer fra havna på Dypvåg. Politiet sendte flere patruljer ut med håp om å kunne fange noen potensielle båtmotortyver, men klarte ikke å finne noen.

VALLE: Stjal tilhenger med to trialsykler

08.09 Fikk politiet melding fra en mann som befant seg på Setesdal folkehøgskole i forbindelse med et trialstevene som arrangeres der i helgen. Mannen hadde kommet til folkehøgskolen fredag kveld. Med seg hadde han en tilhenger med to trialsykler på. Da han våknet opp lørdag morgen var tilhengeren og syklene borte. Tilhengeren har registreringsnummer DT1948. Den ene sykkelen er en oransje Beta Evo Factory 125 kubikk 2012 modell og den andre er en blå Sherco 125 kubikk 2007 modell. Politiet ønsker gjerne tips fra publikum dersom de har sett noe.

LILLESAND: Fant stjålet bil

08.22 Fikk politiet melding om en mistenkelig blå Volkswagen Passat på en parkeringsplass i Lillesand. Etter å ha sjekket bilen viste det seg at den var blitt meldt stjålet den 15. mai i år. Politiet har nå tatt var på bilen, og vil sørge for at den blir tilbakeført til eier.

ARENDAL: Aggressiv tigger

11.05 ba Securitas om bistand til å fjerne en aggressiv tigger fra utsiden av Vinmonopolet i Arendal. En politipatrulje dro til stedet og tiggeren fikk beskjed om å ikke opptre aggressivt og fjerne seg fra stedet. Dette etterkom kvinne.

KRISTIANSAND: Innbrudd

11.10 fikk politiet melding fra en huseier i Kristiansand. Han hadde i løpet av natten hatt ubudne gjester inne i båthuset og arbeidsrommet sitt. Tyvene skal ha tatt med seg noe verktøy fra stedet.

KRISTIANSAND: Naken mann i veibanen

11.19 fikk politiet melding fra noen som hadde sett en nærmest naken mann ved siden av Mjåvannsveien. En politipatrulje ble sendt ut, men de kunne ikke finne noen mann uten bekledning.

MANDAL: Ruspåvirket kjøring

11.58 stanset politiet en mann på en firehjuling i Mandal. Han mistenkes for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand, og ble tatt med til legevakten for en utvidet blodprøve.

KRISTIANSAND: Tømte fryser for pølser og pølsebrød

12.51 fikk politiet melding om at Kristiansand Motorcrossklubb hadde hatt innbrudd i sine klubblokaler. Tyver hadde banet seg adgang til lokalet og stjålet et vaffeljern, kaffekoker og vannkoker. I tillegg hadde de tømt fryseren for pølser og pølsebrød.

ARENDAL: Stjålet moped

14.35 møter en mann på politivakta i Arendal. Han kunne fortelle at noen i løpet av natten/formiddagen hadde stjålet hans moped som stod parkert i Flageborgveien. Mopeden er sølvfarget og av typen Jett 50 kubikk. Den har registreringsnummer PH5851.