Lavprisekspressen blir også en del av samme paraplyorganisasjon som Nor-way Bussekspress. Foto: Lavprisekspressen

AGDER: Begge selskapene består som selvstendige enheter og vil opprettholde sine avganger på den populære ruta mellom Oslo og Kristiansand.

Daglig leder i Konkurrenten AS, Tom Roger Øydne, understreker at tilslutningen ikke medfører noen eier— eller driftsmessige endringer.

— Konkurrenten fortsetter som før, forskjellen er bare at du nå også får kjøpt billettene gjennom Nor-Way bussekspress. Vi opprettholder rutetilbudet vårt, noe som betyr at det fortsatt er et tilbud på strekningen mellom Oslo-Kristiansand med plassgaranti, som betyr at du kan reise med oss uten å forhåndsbestille, forklarer Øydne.

Sørlandsekpressen er nå en del av Nettbuss, og de hvite bussene som normalt frekventerer ruten mellom Oslo-Kristiansand vil snart byttes ut med lilla busser. Foto: Nettbuss

Samtidig som de Konkurrenten og Lavprisekspressen går over til Nor-Way bussekspress, der 52 busselskaper over hele landet samarbeider om koordinering og markedsføring av sine ruter, trekker Sørlandsekspressen seg ut fra nettverket. De er nå en del av Nettbuss, og lover fortsatt fullt trykk på ruten mellom Kristiansand og Oslo.— Det har vært kjent i bransjen i ett år nå at vi trekker oss ut av Nor-Way Bussekspress for å bli en del av Nettbuss. Vi lover samme tyngde på ruten mellom Kristiansand og Oslo framover og satser offensivt med nettsalg og gratis internett. For folk flest vil endringen først og fremst merkes ved at vi bytter ut de hvite bussene med lilla busser, forklarer Ståle Nistov, konserndirektør for ekspressbussprosjekt i Nettbuss.