21-åringen fra Farsund fikk ikke forlenget kontrakten sin med Start, og står nå fri til å finne seg en ny klubb. Tveit har hatt et par treninger med Sandnes Ulf, og skal trene med Mjøndalen over nyttår.

— De hadde lyst å se meg i kamp først. Dette er en bra plass å vise seg fram, sier Tveit, som dermed har meldt seg på NISOs FIFPro Winter Tournament.

Det er en turnering for kontraktsløse spillere fra Norge, Sverige, Finland og Irland, og går av stabelen 9. januar i Vallhall i Oslo.

— Jeg skal trene med Mjøndalen i januar. De har ikke sagt at de vil ha meg ennå, men det er en spennende klubb, sier Tveit.

Fløy og Jerv

Han er også ønsket av lokale klubber.

— Fløy og Jerv har tatt kontakt, sier han.

— Er det aktuelt for deg?

— Det kan være aktuelt. Jeg er innstilt på å finne meg en klubb så fort som mulig, sier Tveit.

Spissen, som kom til Start fra MK før 2012-sesongen, fikk ikke spilletiden han ønsket seg i Start.

— Jeg hadde en fin tid i Start, selv om jeg var mye skadet det første året. Det er en fin klubb, med mange bra mennesker. Men jeg skulle selvsagt spilt mer, sier Tveit.

- God nok

Han føler uansett at han forlot Start som en bedre fotballspiller.

— Jeg viste at jeg var god nok da jeg fikk sjansen, sier han.

— Burde du ha fått flere muligheter?

— Ja, jeg føler det, sier Tveit.

Flere spillere har fått kontrakt med toppklubber etter NISOs FIFPro Winter Tournament, deriblant Adem Güven (Odd), Edier Frejd (Sandnes Ulf), Arnar Førsund (Kongsvinger), Hannes Sigurdsson (Mjällby/SV Scholz Grödig), Mads Cato Moldskred (IK Brage), Vegar Gjermundstad (Hønefoss), Benny Lekström (Mjølner/Tromsø) og Kim Holmen (Ullensaker Kisa).

I fjor trente Vidar Riseth og Eirik Bakke det norske laget.

PS: FInland stiller for øvrig med sju (!) landslagsspillere til turneringen; Peter Enckelman (12 kamper), Pekka Lagerblom (12 kamper), Sami Rähmönen (6 kamper), Erfan Zeneli (kamper), Mika Ojala (6 kamper), Joni Aho (3 kamper) and Petteri Forsell (1 kamp).