**SØGNE: Pågrepet for tagging

01.55:** En politipatrulje kommer over to gutter som tagget. Begge ble pågrepet og brakt til sentralarresten i Kristiansand.

**MANDAL: Funnet død i elva

07.44:** Les egen sak

**FARSUND: Stjal båt på henger i Kjørrefjord

09.23:** Tyven kom til ferdig pakket gods. Bare sløyfen manglet. På en uregistrert båthenger sto en 17 fots hvit Rana båt, med en 25 hestekrefters Eivindrude påhengsmotor. Det er uvisst hvilket tidspunkt tyven stakk av med det hele. Fornærmede har anmeldt forholdet.

**FROLAND: Kvinne og mann skadet med kniv og skrutrekker

12.30: Se egen sak.**

**LYNGDAL: 30 bøtlagt på E 39

12.45:** Fra klokken 09.20 til 12.45 avholdt UP fartskontroll på E 39 på Vatland i 70 sonen. Det ble utferdiget 30 forenklede forelegg. Høyeste hastighet ble målt til 104 km/t.

**ARENDAL: Rappet vedkløyve fra bilhenger

13.11:** Mens bilen med vedkløyva sto parkert ved Meny på Krøgenes, ble den løftet av hengerfestet og stjålet. Vedkløyva er sort med noe rødt på, opplyser politiet.

**ARENDAL: Bil i fjellveggen

15.54: Se egen sak.**

**KRISTIANSAND: Sykkeluhell på Hamresanden.

16.14. Se egen sak.**

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell i Vågsbygdtunnelen

16.17: Se egen sak.**

**RISØR: Tyveri fra hytte

17.32:** Melding innbrudd og tyveri fra en hytte på Breibuktlia i Risør. Det er stjålet påhengsmotor, motorsag, møbler, malerier med mere. Politiets patruljen skal se på forholdet.

**RISØR: Beruset kristiansander veivet rundt på rundkjøring

18.02: Se egen sak.**

**SØGNE: Ungdommer klatrer på båter i Høllen

19.31:** Melding om at flere ungdommer i alderen 15 til 23 år er på Høllen Brygge og klatrer opp i småbåter.

Der tar de diverse gjennstander, og skal blant annet ha kastet noe av dette på sjøen. Identiteten på noen av guttene kan nok fremskaffes. Søgne lensmannskontor vil følge opp saken.

**BIRKENES: Moped mot bil

19.59: Se egen sak.**

**KRISTIANSAND: Stoppet ruset mann fra Stavanger uten lappen

20.05:** UP-patrulje stanser en bilist ved Timenes. Bilfører er mann 55 år gammel mann fra Stavanger. Han har ikke førerkortog er ruset. Kjøres til legevakten for blodprøve oganmeldes.

**ARENDAL: 17-åring i slagsmål på torvet

22.04:** Meldingom slagsmål på torvet i Arendal. Patruljen kommer over den ene av deltakerne,den andre var borte. 17-åring hentes av verge. Uklart om det vil komme noeanmeldelse på dette forholdet.