**KRISTIANSAND: Slo dørvakt

00.18:** En 20 år gammel mann ble innbrakt til arresten og anmeldt etter å ha slått en dørvakt.

**MANDAL: Bortvist fra sentrum

00.26:** En 32 år gammel mann ble bortvist fra sentrum frem til at han ble edru. Grunnen til bortvisningen var at mannen var så kranglete at han ville laget bråk om han ikke kom seg hjem.

**KRISTIANSAND: Beruset mann i tunnel

00.55:** En overstadig beruset mann ble innbrakt arresten og anmeldt for ordensforstyrrelse etter at han sjanglet inne i Baneheitunnelen.

**KRISTIANSAND: Urinerte på offentlig sted

01.54:** En 27 år gammel mann fra Rogaland ble anmeldt for å urinere på offentlig sted. Hendelsen skjedde i Dronningensgate.

**KRISTIANSAND: Aggressiv adferd

02.07:** En beruset 39-åring fra Os ble bortvist fra sentrum på grunn av aggressiv adferd.

**KRISTIANSAND: Bråk i sentrum

02.12:** To personer på 26— og 27 år ble bortvist fra sentrum på grunn av bråk og det politiet beskriver som «lite god» oppførsel.

**RISØR: Slo to personer

02.16:** En mann ble pågrepet for å ha slått til to personer og sneiet den tredje. Mannen nektet også å opplyse personalia til politiet.

**KRISTIANSAND: Lagde bråk og veltet søplebøtter

02.27:** En overstadig beruset mann på 21 år ble innbrakt til arresten for ordensforstyrrelser. Personen lagde bråk og veltet søpplebøtter i Marviksveien. Les egen sak

AGDER: Nattens dyremeldinger

En elgkalv var på feil side av viltgjerde i Gjerstad, i Froland ble en elg påkjørt, i Tvedestrand på en grevling påkjørt og i Arendal ble et rådyr skadet.

**RISØR: Lite trafikkuhell

12.29:** En bil og en syklist var involvert i et trafikkuhell på Sundeveien. Politiet var på stedet og rapporterte om små personskader.

**GRIMSTAD: Øvelse i skjærgården

14.00:** Politiet opplyser om at man vil kunne se diverse bluss og røyk i skjærgården utenfor Grimstad, på grunn av en øvelse i ettermiddag.

**ARENDAL: Kollisjon mellom sykkel og bil

16.14:** En syklist og en bilist var involvert i et trafikkuhell i Barbu. Les egen sak

**AGDER: Bilfører stanset av UP

20:30:** En bilfører ble stanset av UP, etter mistanke om kjøring i påvirket tilstand. Det ble gjort beslag av førerkort, og føreren ble tatt med for en blodprøve.

**ARENDAL: Savnet mann kom til rette

21.42:** Politiet iverksatte leteaksjon etter en savnet mann i 70-årene. Han ble senere funnet. Les egen sak