**KRISTIANSAND: Krakilsk på Victoria

00.33:** Politiet får melding om en krakilsk person på Victoria pub i Kristiansand. En patrulje drar til stedet og viser bort en person for resten av natta.

**FARSUND: Fyrverkeri på Vanse

00.39:** Innringer klager på oppskyting av fyrverkeri ved Narvesen i Vanse. En patrulje sjekker i området, men kan ikke finne noen.

**ARENDAL: Uregistrert MBMW borte

00.52:** Politiet får melding om et tyveri av en uregistrert MBMW 320i på Rykene. Bilen er stjålet fra Gamle Prestevei en gang mellom 16. og 19. januar.

**KRISTIANSAND: Krakilsk på Havana

00.53:** En 27 år gammel mann skaper trøbbel på Havana. Patruljen drar til stedet og pågriper det de omtaler som en krakilsk person. 27-åringen er mistenkt for å ha slått etter en av vaktene, og blir anmeldt for det.

**MANDAL: Sprengt postkasse

00.54:** Politiet får melding om en sprengt postkasse ved Valand. Eieren av postkassen mener å vite hvem som står bak sprengigen, og vurderer å anmelde saken.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten lappen

01.04:** En patrulje stopper en bil i Marviksveien der føreren, en 19 år gammel mann, ikke har gyldig førerkort. Sjåføren blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Trøbbel på Østsia

01.31** : En politipatrulje drar til Østsia på UiA for å bistå med det de omtaler som en rabiat person. En 19 år gammel mann blir bortvist fra stedet.

**KRISTIANSAND: Trøbbel på Havana

01.44:** En patrulje drar til Havana for å hjelpe til med en vanskelig gjest. En 21 år gammel mann ble bortvist av patruljen.

**GRIMSTAD: To kvinner slåss

01.47:** Politiet får melding om slåssing ved Skyline i Grimstad. To kvinner er uenige, og blir skilt av politiet.

**KRISTIANSAND: To anmeldt fordi en manglet lappen

01.44:** En patrulje stopper en bil på Sømsveien. Den 29 år gamle sjåføren hadde ikke førerkort, og ble anmeldt for det. Eieren av bilen, en 24 å gammel kvinne, var med i bilen, og blir også anmeldt for å ha latt 29-åringen kjøre bilen.

**KRISTIANSAND: Hasj i Østerveien

02.12:** En patrulje treffer en 21 år gammel mann og en 18 år gammel kvinne i Østerveien. De to blir tatt med til stasjonen, mistenkt for bestittelse av hasj. Begge blir anmeldt.

**MANDAL: 18-åring sladdet

02.50:** En 18 år gammel sjåfør blir anmeldt av politiet for sladding i Nygata

**FARSUND: Slåss i taxi-kø

03.22:** Politiet får melding om slåssing i taxikøen i Farsund. En patrulje drar til stedet, og situasjonen roet seg. Det kommer muligens anmeldelser i etterkant av episoden.

**MANDAL: Flyktet over ny bru

03.20:** En person har brutt seg inn i en privatbolig ved Jens Dedekamsvei i Mandaø. Tyven ble oppdaget, og stakk fra stedet. Melderen fulgte etter, men mistet tyven da han løp over den nye gangbrua i Mandal. Saken blir etterforsket.

**SONGDALEN: Mistenkt for ruskjøring

04.49:** En bil blir kontrollert av en patrulje på Nodeland. Den 24 år gamle sjåføren er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand og ble fremstilt for blodprøve. 24-åringen var i besittelse av mindre mengder narkotika,og blir satt i arresten. Sak er opprettet.

**ARENDAL: Fant stjålet bil

09.05:** En rød Renault Megane som ble stjålet fra Telemark 16. januar, ble funnet på Rykene. Bilen ble tauet inn for videre undersøkelser.

**KRISTIANSAND: Stjal motorsager

14.00:** Politiet fikk melding om at to motorsager var sjålet i Kystveien i Randesund.

**MANDAL: Angrepet av hund

16.00:**

KRISTIANSAND: 17-åring stjal øl

18.45: En 17-åring ble tatt for å ha stjålet et par flasker øl på Kiwi på Søm. Gutten ble kjørt til barnevernsvakten. Han vil bli anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Kjørte på hund

19.50:** En mann melder om at han har kjørt på en hund på Riksveg 410 ved Neskilbrua ved Eydehavn i Arendal. Hunden løp videre etter kollisjonen. Sjåføren lette etter den, men fant den ikke.

**KRISTIANSAND: Mann tatt med hasj

20.09:** Politiet pågrep en 22-åring som var besittelse av mindre mengder hasj. Mannen ble pågrepet i Marviksveien, og ble kjørt til arresten for avhør.

**KRISTIANSAND: Skjøt på biler med softgungevær

21.02:** Det ble meldt om to gutter som skjøt på forbipasserende biler i Nikkelveien — med softgungevær. Guttene var i 15-års alderen. En politpatrulje så etter gutten, uten å finne dem.

**VENNESLA: Beruset gutt hentet med ambulanse

22.00:** Politiet fikk melding om en svært beruset gutt i en trappeoppgang i ei blokk i Vennesla. Da politiet kom til stedet, ble ambulanse rekvirert. 15-åringen ble kjørt til legevakta for sjekk. Foreldrene ble varslet om hendelsen.