AGDER: Fyrverkeriklager, festbråk og rømte hunder

Agder politidistrikt melder at de mellom midnatt og klokka 06 har fått klager på bruk av fyrverkeri, samt flere klager på festbråk og høy musikk, samt melding om mange hunder som er på rømmen på grunn av fyrverkeri. I tillegg har de registrert følgende enkelthendelser:

FLEKKEFJORD: Lettere skadet etter fyrverkeribruk

SØGNE: Fyrverkeri eksploderte i hånda

**LYNGDAL: 16-åring pågrepet etter innbrudd

00.12** Noen har knust et vindu og tatt seg inn i en leilighet i Kirkeveien. En 16 år gammel gutt ble pågrepet for innbruddet.

**ARENDAL: Beruset mann gikk på E 18

00.25** Det kom melding om at en mann gikk på E 18 ved Stoa. Politiet fant personen, som ble overlevert til sin mor.

**BYKLE: Lagde bråk på Hovden Alpin Lodge

00.25** To personer var til sjenanse for ansatte og gjester ved Hovden Alpin Lodge. Politiet dro til stedet, men de to hadde dratt før politiet kom fram.

**FLEKKEFJORD: Slåssing

00.27** En 17 år gammel gutt skal ha blitt slått av en 20 år gammel mann på Øvre Sunde. 17-åringen hadde kommet seg hjem og trengte ikke legehjelp. Forholdet anmeldes senere.

**ARENDAL: 43-åring falt ned skråning

00.33** Det kom melding om at en beruset mann hadde falt ned en skråning på Brinken. Politiet dro til stedet og fant en 43 år gammel mann. Mannen ble kjørt hjem.

**ARENDAL: Klammeri

00.39** To menn var i klammeri i Strandgaten. Politiet dro til stedet og sendte partene hver sin vei. Det er uklart om saken anmeldes.

**KRISTIANSAND: Brann i søppeldunk

01.17** Det kom melding om at noen hadde satt fyr på en stor søppeldunk i Skonnertveien i Vågsbygd. Brannvesenet kjørte til stedet. Brannen ble slukket. Det er uklart hvem som startet den. Det var mange ungdommer på stedet.

**LILLESAND: Slagsmål

01.30** Det ble meldt om slagsmål i Strandgata. Da politiet kom fram, var det ikke lenger noe slagsmål. Det er uklart hva som skjedde og hvor mange som var involvert. Politiet avventer eventuelle anmeldelser.

**KRISTIANSAND: Arrestert for bråk

01.36** En 21 år gammel mann blir anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted. Mannen ble tatt for bråk i Tollbodgata. Han ble satt i arresten.

**ARENDAL: 19-åring slått ned — 20-åring pågrepet

01.36** Politiet dro til Langbrygga etter melding om at en person var slått eller sparket ned. Ambulansen kjørte en 19 år gammel mann til legevakta i Arendal. Politiet pågrep en 20 år gammel mann som ble satt i arresten i Arendal. Politiet etterforsker saken videre.

KRISTIANSAND: Kvinne pågrepet for å ha kastet glass - mann til legevakt med hodeskade

**MANDAL: Ungdommer hindret trafikken

01.47** Det kom melding om at flere berusede ungdommer hindret trafikken i Gustav Vigelandsvei. Da politiet kom fram var ungdommene forsvunnet.

**KRISTIANSAND: Pågrep etterlyst mann

01.50** En politipatrulje pågrep en 22 år gammel mann som var etterlyst i Markens gate. Mannen var etterlyst for ikke å ha møtt til soning.

**MANDAL: 17-åring kjørt hjem

01.57** Politiet kom over en beruset 17 år gammel gutt i Store Elvegate. Gutten ble kjørt hjem.

LYNGDAL: Til sykehus etter å ha blitt slått ned

**FARSUND: 17-åring arrestert etter slåsskamp

02.23** Politiet kom over en slåsskamp mellom to personer og fikk skilt partene. Den ene av slåsshanene, en 17 år gammel gutt, satte seg imidlertid kraftig til motverge og ble kjørt til arresten i Kristiansand. Det er uklart hva som er foranledningen til slåssingen.

**FLEKKEFJORD: Kastet flaske på politibil

02.45** En beruset 16 år gammel gutt kastet en flaske på politibilen i Elvegaten. Gutten blir anmeldt.

**TVEDESTRAND: Flere personer i slåsskamp

02.49** Det kom melding om at flere personer var involvert i et slagsmål. Politiet dro til stedet, men da de kom fram hadde det roet seg. Politiet avventer eventuell anmeldelse før de jobber mer med saken.

**ARENDAL: Søppeldunkbrann spredde seg til vegg

02.45** Brannvesenet dro ut på et branntilløp i en søppeldunk på Barbu. Det ble brannskader på en vegg. Politiet undersøker saken.

**KRISTIANSAND: Slått av mannen

02.55** En kvinne ringte politiet fra området Vågbygd/Slettheia og fortalte at hun var slått av sin mann. Politiet dro til stedet og pågrep en beruset mann som ble kjørt til arresten.

**FLEKKEFJORD: 17-åring til legevakt etter slagsmål

02.55** Det kom melding om at en mann ble slått ned i Elvegaten. Det viste seg at det var en 17 år gammel gutt som ble slått ned, og en ambulanse kjørte ham til legevakta i Flekkefjord. En 16 år gammel gutt ble tatt hånd om av politiet. Etter hvert ble han overtatt av foresatte. Politiet etterforsker saken videre.

**ARENDAL: Beruset person måtte ha legehjelp

03.00** Det kom melding om en meget beruset person i Friergangen. Ambulansepersonell tok seg av vedkommende.

**KRISTIANSAND: Knust vindu på gatekjøkken

03.01** Noen har knust et vindu hos Dronningensgate Grill og Pizza. Saken blir anmeldt.

**RISØR: Melding om slagsmål

03.27** Politiet ble varslet om klammeri eller slagsmål i Kragsgate. Da politiet kom fram, var det rolig på stedet.

**FROLAND: Skal ha blitt slått ned

03.27** En mann skal ha blitt slått ned på Blakstad, men skal ikke ha hatt behov for ambulanse. Politiet dro ut, men da de kom fram var det ingen involverte på stedet. Politiet avventer dermed eventuell anmeldelse.

**RISØR: Forlot bil på tverke

03.42** Noen har forlatt en bil på tverke midt i Tjenngata. Politiet fikk ikke kontakt med bileieren i natt og bilen ble tauet inn.

**SONGDALEN: Skal ha blitt slått ned på fest

04.00** En 18 år gammel mann ringte politiet og fortalte at han var blitt slått ned på fest på Finsland, men at han ikke hadde behov for legehjelp. Mannen opplyste at han ville anmelde forholdet senere.

**LYNGDAL: Tok ut vindusrute i bilforretning

04.49** Noen har tatt seg inn hos Kvavik Auto ved å ta ut en vindusrute. Politiet dro til stedet for å lete etter spor. Det viste seg at tyvene hadde stukket av med vekslepenger.

**VENNESLA: Mopedist nektet å stoppe

04.50** En politipatrulje forsøkte å stoppe en uregistrert moped for kontroll ved Kiwi Kvarstein. Men mopedisten ville ikke stoppe og fortsatte å kjøre mot Kvarstein skole.

**ARENDAL: Knust vindu

04.55** Det kom melding om en knust vindusrute på Tveiten. Politiet har fått navnet på en mistenkt som vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

05.28** Politiet rykket ut til Holbergsgate etter melding om krangling. En 18 år gammel mann blir anmeldt for å være i besittelse av narkotiske tabletter.

FROLAND: Fant huset fullstendig rasert

**KRISTIANSAND: Nektet å dra fra hotell

06.25** Politiet ble kontaktet av ansatte ved Comfort Hotell i Skippergata fordi de hadde problemer med en mann som hadde kommet til hotellet. Politiet arresterte en 20 år gammel mann. Han blir anmeldt for å ha nektet å fjerne seg da politiet ba ham om det.

VALLE: 18-åring funnet i snøfonn etter leteaksjon

**GRIMSTAD: Bil stjålet

08.18** En blå Nissan Primera med nummer CV 24777 er stjålet. Klokka 12.24 opplyser politiet at bilen er kommet til rette.

**EVJE OG HORNNES: Glatt vei

09.47** Det kom melding fra Evje om glatt vei på riksvei 9. **KRISTIANSAND: Innbrudd i lastebil

10.35** Noen har brutt seg inn i en lastebil tilhørende Tine meierier. Det er usikkert hva som er stjålet. Området er videoovervåket.

**SONGDALEN: Ti sprengte postkasser

11.03** I løpet av nyttårskvelden er det sprengt ti postkasser på Hortemo.

**KRISTIANSAND: Pipebrann

12.35** Brannvesenet rykket ut til pipebrann på Bliksheia.

**AGDER: Hunder på rømmen

00-13:** Mange hunder har rømt etter nattas fyrverkerier på Sørlandet.

**KVINESDAL: Innbrudd

13.59:** I løpet av natta har det vært innbrudd i en enebolig på Feda. Tyven(e) har kommet seg inn via et kjøkkenvindu. En tv og flere andre elektriske apparater er knust. Det er uklart om noe er stjålet.

**FARSUND: Ble banket opp

15.24:** En kvinne ba om bistand etter å ha blitt banket av en mann på Vanse. Den mistenkte mannen hadde forlatt stedet da politiet kom fram.

**RISØR: Gikk løs på kassaapparat

15.52:** En ung mann som forsøkte å innløse et gavekort i en Joker-forretning i Risør ble sur. - Han reagerte med å gjøre skadeverk på kassaapparatet for så å forlate stedet, opplyser Jon Kvitne, operasjonsleder i Agder politidistrikt. Politipatruljen sjekker ut forholdet senere i kveld.

**SØGNE: Trafikkuhell

16.20:** En semitrailer kjørte i autovernet på E 39 vest for Søgne. Ingen ble skadet.

**MANDAL: Tatt med narkotika

16.52:** En patrulje pågrep to personer som ble mistenkt for å være i besittelse av narkotika. De ble tatt inn til politistasjonen i Mandal.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri

17.15:** Det ble meldt om grovt tyveri fra en enebolig på Mosby. Ei dør er brutt opp og det er rotet rundt. En god del verktøy, diverse gjenstader i gull og en bil er stjålet. Bilen er en en hvit VW Transporter med kjennemerke PP76277. Politiet har foretatt åstedsundersøkelse.

**ARENDAL: Fyrverkeri-klage

18.10:** Politiet får fyrverkeriklage etter at ungdommer har skutt opp fyrverkeri over lengre tid. Postkasser er blitt ødelagt.

**ARENDAL: Hensatt bil

18.21:** En bil blir funnet hensatt ved Asdal. Bilen ble meldt stjålet i Rogaland lille nyttårsaften. Den er tauet inn.