— Det er det som pleier å skje med takene våre - en sjåfør tenker seg ikke helt om, og plutselig har de kjørt inn i taket eller pumpene, sier Monika Gundersen, nestkommanderende ved Shell Fresh Valhalla.

I dette tilfellet var det en Tine varebil som skulle levere varer som gjorde det han pleier å gjøre: Å rygge inn til stasjonen for å levere varer. Bare at denne gangen kjørte han en varebil som var litt høyere enn den han vanligvis bruker.

Hull i taket

Det var bare snakk om noen centimeter men det var nok til å gjøre store skader og etterlot seg et stort hull i taket på bensinstasjonen.

— Han var veldig lei seg, men vi er vant til det, konstaterer hun.

Episoden fant sted for en uke siden, og arbeidet med å reparere skadene pågår nå.

Gundersen forteller at Tine er langt fra de verste til å kjøre inn i bensinstasjonen.

— Det er andre selskap som krasjer inn i oss oftere. Bedriftene har mange forskjellige høyder på bilene, og sjåførene glemmer hvilken bil de kjører, sier Gundersen.

Rygger i pumpene

Like vanlig er det at bilister kjører inn i pumpene når de rygger og en god del glemmer at de ikke har tatt ut bensinslangen før de kjører av gårde.

— Det er fort gjort, konstaterer hun.

Tine bekrefter at det var deres sjåfør, og beklager hendelsen.

— Det var en erfaren sjåfør som hadde en annen bil en den han normalt kjører. Det er rett og slett snakk om feilberegning, sier Olav Håland, Kommunikasjonsrådgiver i Tine Kristiansand.