KRISTIANSAND: — Den savnede ble funnet av dykkere fra brannvesenet, som har gjennomført et systematisk søk i elva. Han ble funnet like ved en brygge, og det fremstår for oss som at han har falt ut i elva, sier politistasjonssjef I Mandal, Bjart Gabrielsen til NRK Sørlandet.

35-åringen ble ifølge Gabrielsen funnet rett ved et gjerde ved byggeplassen på Verven. Politiet mistenker ikke at noe kriminelt skal ha tilstøtt ham.

— Vi har ingen indikasjoner på at det har skjedd noe annet enn at han falt i elva ved et uhell, sier Gabrielsen til fvn.no.

Skaar ble sist sett ved Sparebanken Pluss i Mandal sentrum klokken 00.20 natt til fredag. Banken ligger circa 200-300 meter fra stedet han i dag ble funnet død.

— Det kan se ut som han var på vei hjem til der han bodde. Han ble funnet midt i mellom boligen og stedet vi antar han gikk fra natt til fredag, sier Gabrielsen.

Politiet mottok lørdag i forrige uke en bekymringsmelding fra Skaars familie. Etter først å ha sjekket andre mulige steder, ble det foretatt søk med dykkere i Mandalselva både lørdag og mandag. Da søkene ikke ga noe resultat valgte politiet, i samråd med familien, å gå ut med navn og bilde av den savnede.