**KRISTIANSAND, Innbrudd i hus 1

00.03:** Politiet får melding om innbrudd i et hus i Bukkene Bruses vei i Kristiansand. Et vindu i huset er brutt opp, og det er stjålet en pc og en Playstation. I tillegg er det gjort en del skadeverk på huset. Politiet vil undersøke huset nærmere mandag, sier Bjarne Bakken, operasjonsleder ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

**KRISTIANSAND, Moped stjålet

00.03** : En moped blir meldt stjålet fra Oddernesveien. Det er en sort Suzuki TSX 50 med registreringsnummer PR 9490. **KRISTIANSAND, Elektrisk rullestol forlatt

00.45:** Politiet får melding om en elektrisk rullestol som står forlatt i Østerveien i bakken ved siden av den gamle Lundsbrua. Falken har tatt hånd om rullestolen, som håper det melder seg en eier, sier Bakken.

**VENNESLA, Måtte hjelpe mann hjem

01.45:** Politiet fikk melding om en person som var ute og vaset i snøen i Vennesla. Det viste seg å være en beruset mann i femtiårene som ikke fant veien hjem. Politiet måtte derfor hjelpe ham hjem.

**SØR-AUDNEDAL, Innbrudd i hus 2

01.57:** I løpet av helgen har det vært innbrudd i et hus i Sør-Audnedal. Det er blitt stjålet diverse medikamenter fra huset.

**MANDAL, Høy musikk

00.45:** En person som kom hjem til huset sitt i Store Elvegate i Mandal ville gjerne spille musikk. Han skrudde derfor opp stereoanlegget på full mugge, og plaget naboene.

**ARENDAL, Togvogner tagget

05.14:** NSB meldte til politiet om noen ungdommer som tagget et togsett som stod på jernbanestasjonen i Arendal. Da politiet kom til stedet, stakk ungdommene. Politiet sikret seg likevel noen ledetråder, sier Bjarne Bakken til fvn.no.