**KRISTIANSAND: Mistenkt for besittelse av narkotika

23.47** Politiet får melding fra NSB om to personer som skal være ruset om bord toget fra Oslo til Kristiansand. Mennene blir kontrollert av politiet ved ankomst i Kristiansand. — Det viser seg at en av dem er mistenkt for å ha vært i besittelse av narkotika, opplyser operasjonsleder Per Lauvnes. Mannen, en 47-åring fra Kristiansand, blir satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Knuste et vindu

00.09** Politiet får melding om to personer som krangler. - En av dem kastet en stein og knuste et vindu, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Per Lauvnes.

**MANDAL: Ruteknusing

00.13** Politiet får melding om ruteknusing på Nedre Malmø i et gammel industribygg. Eier av bygget opplyser til politiet at han vil anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Kjørte i bommen

00.49** En 41 år gammel mann fra Kristiansand blir satt i arresten etter å ha kjørt inn i og ødelagt jernbommen på ferjeterminalen.

**KRISTIANSAND: Beruset jente

01.00** En melder ber om bistand fra politiet for å hanskes med en beruset jente. Jenta blir tatt hånd om og kjørt hjem av politiet.

**KRISTIANSAND: Lagt i håndjern

01.09** Politiet får melding fra Leopold om en kranglete gjest som har blitt lagt i håndjern på stedet. Mannen skal ha slått til en annen gjest og blitt bortvist fra stedet tidligere. En 18 år gammel mann er anmeldt for forholdet.

**GRIMSTAD: Lagde kvalm hos politiet

01.29** En mann fra Grimstad havner i arresten etter at han ikke klarte å oppføre seg, og hamret løs på døra til politistasjonen i Grimstad.

**ARENDAL: Mistenkt for kjøring i påvirket tilstand

01.47** En 24 år gammel kvinnelig bilist blir stoppet, mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Kvinnen må avlegge blodprøver og blir anmeldt for forholdet.

**TVEDESTRAND: Fikk skyss av politiet

02.08** En mann fra Tvedetsrand får skyss hjem av politiet da han ikke var i stand til å ta vare på seg selv.

**ARENDAL: Havnet i arresten

02.19** Politiet får melding om en kranglete gjest på Havnepuben i Arendal. En 20 år gammel mann fra Froland blir anmeldt for ordensforstyrrelse og satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Stelte i stand bråk

02.42** En person blir bortvist etter melding om slåssing og tumulter i parkeringhuset Parko i Vestre Strandgate.

**FLEKKEFJORD: Melding om slåsskamp

02.51** Politiet får melding om en slåsskamp utenfor Sparebanken i Flekkefjord. Da patruljen ankommer stedet har bråkmakerne stukket av.

**KRISTIANSAND: Hærverk på Samsen

03.19** Politiet får melding om ruteknusing på Samsen kulturhus. En mann skal ha knust ruten i byggets hovedinngang. En beruset mann på 38 år blir satt i arresten, mistenkt for forholdet.

**BYGLAND: Innbrudd hos Byglandsheimen

06.10** Politiet får melding om innbrudd og tyveri på Byglandsheimen. En 54 år gammel kvinne bosatt i Bygland erkjenner forholdet overfor politiet. Tyvegodset blir funnet i kvinnens hjem.

**GRIMSTAD: Havnet i grøfta

06.28** En politipatrulje kommer over en bil som ligger i grøfta. Fører av bilen mistenkes for kjøring i påvirket tilstand. En 19 år gammel mann er mistenkt for å ha kjørt bilen i påvirket tilstand. Han er nå anmeldt for forholdet.