KRAFTIG BRANN: Garasjeanlegget hvor det brenner ligger ved Slettheiveien 61 på toppen av boligområdet nordvest for Kristiansand sentrum. Foto: Vegard Nekstad
BRANN: Brannmenn med pusteapparater jobbet på spreng for å begrense brannen så mye som mulig. FOTO: TORE-ANDRÈ BAARDSEN Foto: Tore-André Baardsen
KRAFTIG BRANN: Garasjeanlegget hvor det brenner ligger ved Slettheiveien 61 på toppen av boligområdet nordvest for Kristiansand sentrum. Foto: Tore-André Baardsen
Slik så det ut på brannstedet fem minutter etter at brannmeldingen kom inn. Foto: Vegard Nekstad

KRISTIANSAND: — Vi er inne i en etterslukningsfase, og vi har forsøkt å begrense skadene så mye som mulig. Brannen har rukket å skade et 50-talls garasjer og 4-5 biler. I tillegg er en del materialer og møbler som var lagret i garasjene skadet, forteller Jan Røilid, overbefal i Kristiansandsregionen brann og redning, til fvn.no.

Like før halv syv torsdag morgen får fvn.no opplyst fra politiet at brannvesenet fremdeles driver med etterslukking av garasjene, noe de antagelig vil holde på med en stund enda. Dermed vil det ta en god stund før krimteknikere kan begynne sine undersøkelser.

Alle mannskaper kalt ut

Begge vaktlagene hos brannvesenet i Kristiansand som var på jobb og vaktlaget fra brannvesenet i Søgne ble raskt kalt ut.

— Dette er noe vi har hørt, men vi kan foreløpig ikke bekrefte dette, sier Osaland.

Det er uklart akkurat hvor brannen startet og de store skadene kan gjøre det vanskelig å finne brannårsaken.

— Brannvesenet jobber nå med å begrense brannen slik at det ikke sprer seg til de andre garasjerekkene i området, sier Osaland. Overbefal Røilid i brannvesenet regner med at etterslukkingen vil pågå i alle fall til klokka 02 natt til torsdag.

Garasjerekken ligger like ved Slettheiveien 61. Mange beboere i området fulgte dramaet tett, og flere forsøkte å redde eiendeler fra garasjene som stod i brann. Blant eiendelene som ble reddet var dekk og en moped.

Trafikkproblemer

Veien forbi brannstedet ble ikke sperret, men flere busser klarte ikke å passere en av brannvesenets biler. I én time ble derfor tre rutebusser på rute M3 stående innesperret.

  • Har du tips i saken, ring oss på 03811 eller send sms til 03811. Evnt. tips@fvn.no

SE VIDEO: