**SØGNE: Sov i stjålet bil

19.37:** Politiet fikk melding om en bil som sto noe merkelig parkert i Høgskoleveien. Etter å ha sjekket registreringsnummeret finner politiet ut at bilen ble meldt stjålet tidligere på dagen. En patrulje ble sendt til stedet, og en mann som lå og sov i bilen ble pågrepet. Bilen ble tauet inn og blir oppbevart et trygt sted inntil bileier får hentet den.

**KRISTIANSAND: Stakk fra påkjørsel

18.12:** En bilist ble påkjørt ved Drangsholt i Tveit. Da sjåføren av bilen som ble påkjørt gikk ut for å snakke med den andre bilføreren forsvant sistnevnte fra stedet. Politiet vet foreløpig ikke hvem som kjørte, men har sikret seg bilens registreringsnummer.

**FLEKKERØY: Innbrudd i sommerhus

17.54:** En kvinne opplyste til politiet at hun har fått melding om innbrudd i sommerhuset hennes. Stedet er sikret, og operasjonsleder Asbjørn Enoksen opplyser at politiet vil gjøre nærmere undersøkelser mandag.

**EVJE OG HORNNES: Uhell med snøskuter

17.16:** To personer ble lettere skadet etter å ha hatt et uhell med en snøskuter. De to skal ha kjørt rundt på et jorde, og skadet seg da de havnet i skogen. Hva som egentlig har skjedd er foreløpig uklart. Begge to ble kjørt til legevakten for en sjekk, og politiet opplyser at begge to var oppegående. Det er ikke mistanke om promillekjøring.

**SØGNE: Mistet hjulet

15.48:** En bilist ringte til politiet og opplyste at bilen hans ble truffet av et bilhjul på Hølleveien. Like etterpå kom det en bil på tre hjul. Ifølge politiet ble bilen som mistet hjulet ført av en person som hadde noe språkproblemer. En patrulje ble derfor sendt til stedet for å hjelpe til med å fylle ut skademelding. Ingen ble skadet i hendelsen.

**KRISTIANSAND: To-åring meldt savnet

15.17:** Politiet fikk melding om at en to og et halvt år gammel gutt var forsvunnet. En politipatrulje ble umiddelbart sendt til stedet, og luftambulanse og hundefører ble tilkalt. En knapp halvtime senere fikk politiet beskjed om at gutten var kommet til rette. Aksjonen ble dermed avblåst.

**ARENDAL: Innbrudd hos Expert

14.56:** Et hjemmekinoanlegg ble stjålet under et innbrudd i en Expert-butikk som snart skal åpne på Stoa.