KRISTIANSAND: Før dagens trening signerte Fuglestad for to nye år som Våg-spiller. Venstrekanten er dermed klar for sin åttende og niende sesong i den hvite klubbtrøya – og det kan ingen andre på laget matche foreløpig.

Se webtv-reportasje— Nå blir jeg vel bare kalt ”gamla”, selv om Katrine (Høyland) er eldre enn meg, sier Fuglestad med et smil.

Også bakspillerne Christin H. Daland og Birgit van Os re-signerte for Våg i går, henholdsvis for to og ett år.

— Jeg stortrives sammen med jentene og har tro på at vi kan ta steget oppover på tabellen kommende sesong, sier van Os og får et bekreftende nikk fra Daland.

Våg-trener Peder Langfeldt er glad for å ha sikret seg en ny underskrift fra tre sentrale spillere:

— Forhandlingene har tatt litt tid, og vi har strukket oss så langt vi har kunnet for å beholde dem. Det betyr mye å ha tre så gode og rutinerte spillere med videre.

Langfeldt håper nå at strekspiller Lisa Løkås og back Mai Marcussen skal re-signere for Våg innen kort tid. Begge er klare til dyst når laget i kveld møter tabellnabo Njård til revansjoppgjør i Karusshallen. I januar tapte Våg 18-32 på bortebane for Nora Mørk og co.

— Det er den dårligste kampen vi har spilt denne sesongen. Nesten ingenting fungerte, så vi har mye å hevne, påpeker Langfeldt.

Sjekk utfallet av Våg-Njård på fvn.no. Kampstart i Karusshallen kl. 18.30.

Se webtv-reportasje