KRISTIANSAND: Investeringer som er lagt inn i rådmannens forlag til handlingsprogram for 2011-2014 er blant flere is— og flerbrukshall på Idda som skal stå ferdig mai 2011, curlinghall på Idda (ferdig mai 2011), Kilden teater- og konserthus (ferdig 2011), bydelssal Roligheden gård (ferdig februar 2012), miniatyrskytebane Sukkevann (ferdig 2012), Farvannet hovedanlegg for skyting (ferdig 2012), Aquarama svømmehall/aktivitetssenter (ferdig 2013), Christiansholm festning (ferdig 2015), Hellemyrhall (ferdig 2015), Hellemyrhall – miniatyrskytebane (ferdig 2015) og forprosjekt for ny flerbrukshall på østsiden.

Kunststoffdekket på Kristiansand stadion er fra 1982 og er fullstendig nedslitt. Dette foreslås skiftet ut i 2011. Dersom den avsatte bevilgningen vil gi rom for det, vil det også bli foretatt oppgradering av sekretariat og nødvendig utstyr og skiftet ut flomlys på idrettsanlegget.

Det sees nå på muligheten for å få til sambruk av en ny gymsal til Wilds Minne skole og bydelshus til bruk utenom skoletid.

Et prosjekt for å tilrettelegge Christiansholm festning for universell utforming har også fått plass i forslaget til handlingsprogram for de fire neste årene. I prosjektet inngår personheis som er dimensjonert for elektrisk rullestol, utvendig rampe langs festningen for å utligne nivåer i terrenget opp til inngangpartiet, sikring av innvendige vinduer med rekkverk og pleksiglass samt oppruste eksisterende toaletter.