KRISTIANSAND: 21.november 2007 var 22-åringen på Sørlandssenteret sammen med to andre da de så en palle med sko som stod inne på senteret, og bestemte seg for å ta den med seg. Mannen hentet en jekketralle, og tok hele pallen med seg inn i heisen og ned i parkeringshuset, hvor de tre lesset alt inn i 22-åringens varebil.

22-åringen erkjente straffskyld i retten. Skoene hadde en utsalgspris på cirka 42.000 kroner.

Stjal øl og sprit

05. desember 2007 stjal 22-åringen og en kamerat varer og musikkutstyr for cirka 75.000 kroner hos Setesdal Mat as på Evjemoen.

De to kameratene var ute på en kjøretur da de så en dør stå åpen inn til kjølerommet til butikken. De gikk inn i butikken og tok med seg øl, sprit og et stort musikkanlegg med tilbehør. Planen var å selge varene ved en senere anledning, men varene ble funnet av politiet før de fikk anledning til dette.

Stjal parfyme

06. desember 2007 begikk 22-åringen grovt tyveri fra et parfymeri i Søgne.

22-åringen og en kamerat var på vei hjem fra byen da de fikk ideen om å gjøre innbrudd. De valgte seg ut et parfymeri på grunn av muligheten for god fortjeneste ved videresalg. Mannen ønsket også å bruke noe selv, og gi noe bort i julegaver. De to knuste vinduet i hoveddøren, og kameraten gikk inn i butikken og hentet varene, mens 22-åringen stod igjen utenfor og lastet varene inn i bilen sin. De tok en mengde parfymeartikler, samt kontanter til en samlet verdi av cirka 72.000 kroner. De to kjørte så hjem til 22-åringen, hvor de ble pågrepet like etterpå.

For disse forholdene ble 22-åringen dømt til 36 dager i fengsel.