KRISTIANSAND: Jenta nølte ikke. Hun var presis og forklarte seg detaljert om sin kontakt med de to tiltalte, lærerassistenten fra Sandnes og mannen fra Sandefjord, som i en periode bodde i Kristiansand.

Les også: Sterk forklaring av overgrepsofferet

Jenta, som blir konfirmant til våren, innledet kontakt med de to mennene for et par år siden på chattekanaler på internett. Begge de tiltalte har hatt fullbyrdede samleier med jenta mens hun var cirka 13 år.

— Den ene fortalte at han het Stian og var 15 år. Senere innrømmet han at han var 20 år, men det var først i avhøret hos politiet jeg fikk vite at han var 33 år, sa jenta i retten. Den andre oppgav alderen til 28 år.

Hun fortalte om hvordan chattingen hadde utviklet seg fra at hun følte seg presset til å kle av seg foran webkamera, til hun traff 33-åringen på et hotell i Kristiansand.

— Hjemme sa jeg at jeg skulle ut for å shoppe med en venninne da jeg skulle treffe ham, sa jenta.

Hun mente at chatteforholdet til de to tiltalte utviklet seg til å bli et slags kjæresteforhold. 32-åringen var også kjent med at jenta hadde vært i avhør hos politiet om sitt forhold til den andre tiltalte, og derfor var 32-åingen litt redd for hva jenta kom til å si. Han slettet da blant annet sin profil på blink.no.