To brant bål ved Lahelle skole

Merkverdig bilkjøring på E 18

**SØGNE: Trafikkuhell

08.57:** En bil havnet utfor E 39 like etter busstoppet på Rosselandssletta mellom fotoboksen og rundkjøringen. Den kvinnelige bilføreren kom ikke fysisk til skade. Bilen ble raskt hentet av kranvogn.

**SØGNE: Innbrudd

09.51:** Ubudne gjester har brutt seg inn hos Midtre Agder friluftsråd i Hellevka i Søgne. En lås er blitt brutt opp og noen har rotet rundt i lokalet, men ingenting tyder ifølge politiet på at noe er blitt fjernet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

10.30:** — I løpet har noen tatt seg inn i et hus i Trolldalsstien. Det er noe usikkert hvordan de har fått adgang til stedet. Det kan tyde på at det er blitt stjålet en del ting, opplyser operasjonsleder Vidar Neset hos Agder politidistrikt, til fvn.no. Politiet var i formiddagstimene på stedet for å gjennomføre åstedsundersøkelse.

**TVEDESTRAND: Bil havnet utpå jorde

15.53** En bil havnet utpå jorde da fører mistet kontrollen på bilen, ved kommunegrensa i Tvedestrand. Det ble kun materielle skader. Politiet drev en stund patruljering av trafikken på stedet under bilbergingen.

**KRISTIANSAND: Brann ved inngangsdør

16.48** På inngangsdøren på en bolig i Ravnedalsveien har noen hengt et materiale som brant. Dette ble oppdaget av en person, og en politipatrulje dro umiddelbart til stedet, men noe gjerningsmann ble ikke funnet. Det ble ikke noen materielle skader på døren, men det vil bli opprettet en sak for forholdet.

**VALLE: Kjørte på rådyr

17.20** En bil traff et rådyr på riksvei 9, én mil nord for Valle vegstasjon. Viltnemnda er kontaktet.

VENNESLA: Tatt med narko på motorsykkel

21.27: Politiet stopper en mann på en motorsykkel med falske registreringsnummer i Heptekjerrveien. Patruljen finner en mindre mengde narkotika på mannen, og han blir tatt med inn for utvidet prøve og eventuelt avhør. Mannen er 30 år gammel og kommer fra Vennesla.