KRISTIANSAND: — Folk kjører bare på, det er ikke noen filtre noen sted lengre. Dessverre er dette blitt en del av artistenes hverdag, sier Aaberges mangager, Cato Ingebretsen til VG.

Den nedsettende tilleggsopplysningen ble oppdaget mandag på Eniros nettjeneste Telefonkatalogen 1880. VG har vært i kontakt med en 20-åring fra Kristiansand som innrømmer å stå bak fornærmelsen. Til avisen sier han at det ikke var meningen å krenke artisten, men at han og en kamerat ville vise hvor lett det er å misbruke katalogen.

— Det er ingen super-hacker som har gjort dette. Hvem som helst kan gå inn å endre opplysningene som står i telefonkatalogen. Det er helt sykt, sier mannen til VG.

Eniro sier nå at de kommer til å legge inn en sikkerhetventil, som skal hindre at lignende meldinger blir tillagt telefonkunder i framtiden. Fram til nå har hvem som helst kunnet endre katalogoppføringer.

Gjennom sin manager, understreker Tone Damli Aaberge at hun ikke bryr seg om sex-hetsen. Den siste tiden har hun måttet tåle mye press, etter at flere toppløsbilder av henne ble lagt ut på Internett. Bildene, hvor artisten kun er iført bikinitruse, stammer fra en sydentur sangeren var på med venninner.

— Nå er jo Tone vant til mediekjør, men det er ikke alle som er i stand til å takle slike ting. Det er ingenting som kan forsvare dette, sier manager Cato Ingebretsen.