Les også: Politiloggen natt til lørdag

**KRISTIANSAND: Beruset mann

11.08:** En beruset mann ravet rundt i Markens gate og politiet så at han drakk vodka. Etter en tur for sjekk på legevakta, ble mannen satt i drukkenskapsarresten.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

12.03:** 7-8000 kroner ble stjålet ved en bedrift i Barstølveien. Patruljen var ute på stedet og sikret tilgjengelige spor.

**SØGNE: Fant påhengsmotor

13.30:** En mann ringte fra Greleholmen i Søgne hvor han hadde funnet en påhengsmotor på tre meters dyp. Den 25 hester store påhengsmotoren ble fisket opp og vil bli overlevert til lensmannskontoret i bygda over helga.

**KRISTIANSAND: Skilttyveri

13.43:** I løpet av natta har tyver stjålet begge skiltene av en bil. Kjennermerke på skiltene er PP56797 og forholdet vil bli anmeldt mandag.

**MANDAL: Pipebrann

14.04:** Politiet fikk melding om en pipebrann i Nordgata i Mandal. Brannen ble slukket og politiets assistanse var dermed ikke nødvendig.

**FLEKKEFJORD: Innbrudd

14.44:** Ingenting ble stjålet, men tyver utøvde skadeverk mot en dør for å ta seg inn i Asketoppen barnehage i Flekkefjord. Politiet har opprettet sak på innbruddet.

**SONGDALEN: Bilkjøring på isen

14.59:** Også i dag har politiet fått tips om bilkjøring på islagte vann i Songdalen. En tilsvarende melding tikket også inn fredag kveld.

**GJERSTAD: Innbrudd

15.59:** Et lager ved Sunde bro på Fiane har hatt besøk av ubudne gjester. En del veteranbiler har vært plassert på lageret, men det skal kune være verktøy som er tatt.

**GRIMSTAD: Skiltkluss

20.00:** Politiet stoppet en bil på Feviktoppen som ikke hadde tingene helt på stell. Da politiet sjekket skiltene fikk de det ikke til å stemme med bilen som sjåføren kjørte. Bilen ble dermed tauet inn for sjekk, og det samme ble sjåføren. Mannen skal avhøres og bilen skal sjekkes over helga.

**LYNGDAL: Smelte mann i veggen

21.05:** En guttegjeng i Lyngdal skal ha krevd røyk av en kar i Lyngdal. Guttene forfulgte mannen og skal så ha smelt han i finnen. Lister-patruljen var i kveldstimene ute å kikket etter guttene, men hadde like etter klokken 22 ikke rapportert noe funn av gjengen.