LARVIK: — Larvik har en vanvittig bredde i stallen og en skikkelig kontinuitet på trenersiden. Selv om Bækkelaget vant cupvinnercupen to år på rad i 1998 og i 1999, og hadde enda større artister i spillere som Anja Andersen, Kjersti Grini og Jeong-Ho Hong, mener jeg årets Larvik-mannskap er tidenes beste norske klubblag, sier den tidligere landslagsspilleren Havang.

Torsdag møter Vipers det stjernespekkede laget i Oslo Spektrum. Ni Larvikspillere var med på Norges gullag i EM for halvannen uke siden. 15 av Larviks 19 spillere har A-landskamper – mot fattige èn spiller på Vipers (Ingunn Birkeland, med to i antallet).

Les også:

Gro Hammerseng, Linn-Kristin Riegelhuth, Heidi Løke, Kari Mette Johansen, Karoline Dyhre Breivang, Linn-Jørum Sulland, Nora Mørk, Tine Stange og Tonje Larsen er Larviks stjernespillere - som var med å vinne EM. Øvrige stjernespillere på Larvik er Cecilie Leganger, Lene Rantala, Katja Nyberg, Tine Rustad Kristiansen og Olga Medvedeva.

Larvik er selvskreven storfavoritt. Øystein Havang vil ikke forskuttere enveiskjøring mot førstereisjentene fra Kristiansand, men:

- Det kan fort bli slik, hvis alle europamestrene deres har dagsformen inne.

Les om Larviks forberedelser og tanker før cupfinalen i dagens Fædrelandsvennen.

Andre sportssaker: