KRISTIANSAND: — Det var godt politiarbeid fra betjentene på jobb som ledet patruljen til de to kvinnene, sier etterforskningsleder ved Vågsbygd politistasjon, Rune Strømsvåg, til Fædrelandsvennen.

Avslørt av fotavtrykk.

For ved Café Generalen i Ravnedalen fant politiet fotavtrykk i snøen som ledet fram til en parkert bil. Dekksporene fra bilen ledet politifolkene videre til en bolig hvor politiet pågrep de to kvinnene. I gangen stod det to par sko som begge samsvarte med sporene i snøen ved restauranten.

Politibetjentene fant også ut at skoenes fotavtrykk samsvarte med avtrykk som ble tatt utenfor Spar Slettheia. Her ble det begått innbrudd natt til onsdag denne uken. Politiet har også fotodokumentasjon fra innbrudd på Spar.

Julebrus og sjokolade.

I boligen ble det beslaglagt mindre mengder øl som stammet fra innbruddet på Café Generalen. Det ble i tillegg funnet julebrus og flere sjokoladeplater. Det framgår ikke av politiets dokumenter hvor mye som allerede var fortært av damene.

— I avhør har begge kvinnene erkjent de faktiske forhold, opplyser etterforskningsleder ved Vågsbygd politistasjon, Rune Strømsvåg.

Etter pågripelsen ble kvinnene brakt til arresten i Kristiansand. De ble avhørt og løslatt etterpå.

- Blakke.

Damene tok seg inn i restauranten i Ravnedalen ved å knuse ei rute i døra. På Spar Slettheia knuste damene et vindu. Begge stedene ble alarmen utløst.