ARENDAL: Full mann uten lappen krasjet stjålet bil

**KRISTIANSAND: Bråk ved fritidsklubb

23.56** Politiet fikk melding om at ungdommer kranglet og stelte i stand bråk ved fritidsklubben på Fagerholt. Flere av ungdommene skal også ha vært beruset. Forholdene roet seg da politiet kom til stedet.

**KRISTIANSAND: Skallet til vakt på Kick

00.49** En 22 år gammel mann fra Evje blir anmeldt for ordensforstyrrelse etter at han skallet til en av vaktene på utestedet Kick i Dronningens gate. Det vil trolig også komme en anmeldelse fra vakten på volden.

**ARENDAL: Innbrudd i bolig

00.29** En huseier i Kjelkeveien meldte fra til politiet at tyver hadde tatt seg inn i boligen hans gjennom verandadøren. Innbruddet skal ha skjedd mellom klokken 18 og midnatt lørdag kveld. Det er uklart om noe er stjålet.

**SØGNE: Krasjet med trestokker i veien

00.28** To kraftige trestokker var lagt midt på Toftelandsveien da en bilfører kom kjørende. Bilføreren, som holdt en hastighet på om lag 70 kilometer i timen, kolliderte med stokkene, og bilen fikk knust støtfangeren og en skjerm, samt at siden på bilen ble ripet opp. Også det ene sidespeilet ble knust. Ingen skal ha blitt skadet i hendelsen, som vil bli fulgt opp av politiet.

**MANDAL: Kastet snøball på politibil

00.41** I stedet for å få tilsnakk for å drikke av en vinflaske i gågaten i Mandal, ba en 25 år gammel mandalitt om anmeldelse da han kastet en snøball på politibilen.

**LINDESNES: Fører forsøkte å stikke av

01.02** Politiet ville stoppe en bilfører som var mistenkt for å kjøre med falske registreringsnummer på riksvei 460 ved Tryland, men føreren forsøkte å løpe fra stedet til fots. For patruljen var det imidlertid ikke vanskelig å følge sporene i snøen, og mannen ble etter kort tid pågrepet. I bilen som ble inntauet, fant politiet en tømmerklo de mener ble meldt stjålet fra Kvinesdal lørdag. Mannen en 28-åring fra Konsmo, ble kjørt til arresten.

**ARENDAL: Ble slått på utested

01.06** En kvinne møtte opp på politivakta i Arendal og opplyste at hun var blitt slått tre-fire ganger på Fishermans pub på Langbrygga. Kvinnen, som ikke var skadet, vil anmelde forholdet søndag.

**KRISTIANSAND: Vanskelig gjest på Leopold

01.10** Vaktene ved utestedet Leopold i Vestre Strandgate ba om bistand fra politiet for å ta seg av en brysom gjest. Vedkommende ble bortvist fra stedet og forsvant.

**LILLESAND: Skallet til vakt på Beddingen

01.30** En 40 år gammel mann ble pågrepet og kjørt til arresten i Kristiansand etter at han skallet til en vakt på Beddingen pub. Forholdet vil bli anmeldt.

**LYNGDAL: Raserte bolighus

01.57** Politiet fikk melding om innbrudd i et bolighus på Oppsal. Tyvene hadde tatt seg inn ved å bryte opp døra, og skal ha gjort omfattende skadeverk inne i boligen. Politiet har gjort undersøkelser på stedet.

**ARENDAL: Bråk på Langbrygga

02.27** En 27 år gammel mann ble innbrakt til politistasjonen og anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha stelt i stand bråk på Langbrygga.

**BIRKENES: Pågrepet etter husbråk

03.00** Politiet måtte ta med seg en 41 år gammel mann etter at han gikk amok i hjemmet sitt på Birkeland. Etter å ha kommet beruset hjem, skal mannen ha gått løs på de andre som bodde i huset. Han skal også ha knust en del inventar i boligen.

ARENDAL: Spor i snøen avslørte innbruddstyv

**MANDAL: Innbrudd i klubbhus

05.52** Politiet fikk melding om at en tyv hadde forsynt seg med lydutstyr fra klubbhuset til Holum idrettslag. Gjerningspersonen hadde etterlatt seg spor i snøen fra lokalet, men sporene endte ved et bilspor. Innbruddet følges opp av politiet.

**GRIMSTAD: Tatt for urinering

06.00** En 23 år gammel mann fra Homborsund ble tatt på fersken da han urinerte i Storgaten. I stedet for å få et forelegg, klarte mannen å oppføre seg så vanskelig mot politiet at han ble anmeldt for ordensforstyrrelse.