LYNGDAL:

02.44: Politiet får melding om at en person går rundt og kjenner på dører på biler og hus i området rundt Lyngdal sentrum.

En patrulje som er i nærheten sjekker en person, men vedkommende sier at han ikke har gjort noe galt.

Politiet finner heller ingen indikasjoner på at han har foretatt seg noe kriminelt.

ARENDAL:

03.04: To personer blir innbrakt av politiet, etter at de to har vært i slåsskamp med hverandre. Slåsshanene fikk i forkant advarsel av politiet. Nå får de trolig bot.

RISØR:

04.26: — Politiet fikk melding av en huseier om at en gærning prøvde å komme seg inn i leiligheten, forteller operasjonsleder Jon Kvitne ved Agder politidistrikt.

Da en politipatrulje kommer til stedet, viser det seg at personen har knust et vindu.

Vedkommende, en 28-åring fra distriktet, blir arrestert og kjørt til arresten i Arendal.

**RISØR:

09.42:** Bil kjørte utfor og havnet på taket

**RISØR: Amfetamin i kjøleskap

11.50** Var politipatrulje i Risør ute på et oppdrag, og i forbindelse med dette fant de to til tre gram med amfetamin i et kjøleskap. Vedkommende som eier leiligheten vil bli anmeldt for dette.

**GRIMSTAD: Ikke førerkort

10.50** kom en politipatrulje i Grimstad over en bil hvor føreren av bilen ikke var i besittelse av gyldig førerkort. Vedkommende anmeldes for dette.

**ARENDAL: Ransalarm

14.05** gikk ransalarmen på Thon Hotell i Arendal. En politipatrulje var ved stedet da ransalarmen gikk og det viste seg at et strømmbrudd var grunnen til at alarmen ble utløst.

**SØGNE: Trafikkuhell

14.16** fikk politiet melding om et mindre trafikkuhell i Lundeveien i Søgne. Ingen personer ble alvorlig skadet i uhellet.