KRISTIANSAND: Politiet måtte møte opp på Color Lines ferjekai i Kristiansand tirsdag kveld da Superspeed la til kai. Her plukket patruljen opp en overberuset person som lagde kvalm om bord på båten.

Mannen ble deretter kjørt til fyllarresten ved Kristiansand politistasjon. Mannen vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse. Ifølge betjeningen har han vært overstadig beruset, og oppført seg ufint.

**ARENDAL: Dame til legevakt

23.17** En 25 år gammel arendalskvinne måtte bringes til legevakt for behandling etter at hun fikk juling av en mann i en bolig på Nedre Skauhaugen. Mannen er siktet for å ha slått kvinnen slik at hun ble skadet. Mistenkte er en 48-åring fra distriktet. Det er usikkert om de to er i familie.

**ARENDAL: Innbrudd i butikk

01.57** Tyver har i løpet av natta gjort innbrudd i Joker-butikken på Asdal i Arendal. Gjerningspersonene har tatt seg inn ved å knuse et vindu i bygningen. Ifølge vitner er to personer observert i det de stakk fra området. Politiet opplyser at det er stjålet tobakksvarer fra butikken. Ingen er foreløpig pågrepet i saken.

**KRISTIANSAND: Tatt for fyllekjøring I

02.29** En 21-åring ble natt til onsdag pågrepet, mistenkt for promillekjøring i Tinnheiveien. Mannen ble tatt med til utvidet blodprøvetakning, og er anmeldt for kjøringen.

**KRISTIANSAND: Tatt for fyllekjøring II

04.10** En 21-årig polsk statsborger er anmeldt for fyllekjøring i Auglandslia i Vågsbygd. Mannen ble tatt med til stasjonen for utvidet prøve. 21-åringen kjørte i en polskregistrert bil.