AGDER: – Hoveddominansen av oppdrag har kommet i de største byene, sier Bård Austad, operasjonsleder i Agder-politiet, til fvn.no.

54 oppdrag på ordensforstyrrelse, 26 forhold på slåssing, 15 trafikkforhold og fem trafikkulykker er tallenes harde tale fra natta.

(Politiloggen fortsetter under bildet)

KRISTIANSAND: Brann i vegg

00.10: Brannvesenet fikk melding om at det brant i ytterveggen på et hus i Andøysløya. Beboerne i huset fikk selv oppdaget brannen og startet slukking på stedet. Politiet rykket ut og kalte senere ut kriminaltekniker fra felles krimenhet i Agder-politiet. Huset skal ikke være påført store brannskader.

FLEKKEFJORD: Kjørte på land

00.30: En båt kjørte på land like ved Simek i Flekkefjord. Politiets melder fortalte at det ikke var personskade, men en patrulje ble sendt til stedet. Båten var da dratt av land og fortøyd ved en brygge. Båtføreren, en tysker i midten av 50-årene, ble fremstilt for lege, som sikret blodprøve.

ÅMLI: Brann i hus

00.40: Politiet fikk melding om at flammene stod oppetter en husvegg på Åmli. Flammene døde omsider ut og det er noe uklart hva som var brannårsaken. Agder-politiet jobber videre med saken i formiddag.

ARENDAL: Forulempet politiet

En mann i midten av 40-årene ble pågrepet etter at han viste finger og sjikanerte politiet i Arendal. Mannen var ikke interessert i å bli bortvist fra stedet og måtte derfor ta til takke med en natt i arresten.

KRISTIANSAND: Trafikkulykke

00.50: To personer påkjørt av motorsyklist. Les mer i egen sak.

KRISTIANSAND: Husbråk

Politiet rykket ut etter melding om familiebråk på Slettheia. En person i begynnelsen av 30-årene ble anmeldt. Det skal ha blitt brukt vold i leiligheten, men ingen kom til skade.

ARENDAL: Slåssing

01.30: En mann i begynnelsen av 20-årene fra Grimstad ble tatt inn til arresten for ordensforstyrrelse etter å ha slåss på Langbrygga i Arendal.

ARENDAL: Slåsskamp

01.45: Det ble meldt om flere slåsskamper ved Fishermans pub på Langbrygga i Arendal. Politiet rykket mannsterke ut og innbrakte to personer til arresten. Situasjonen roet seg og en person ble kjørt til legevakta for behandling.

GRIMSTAD: Tok politiskilt

02.00: Politiet mener at en mann (19) står bak hærverk på Grimstad-politiets patruljebil. Et kjennemerke ble revet av bilen. 19-åringen ble satt i arresten.

ARENDAL: Slåssing

02.10: To brødre er innblandet i slåsskamp ved 7/Eleven i Arendal sentrum. Den ene broren (19) blir satt i arrest, mens den andre broren (17) blir hentet av foreldrene. Felles for dem begge er at de anmeldes for brudd på straffelovens paragraf 350 — ordensforstyrrelse på offentlig sted.

KRISTIANSAND: Skadeverk

02.15: En bilist blir utsatt for skadeverk på bilen sin utenfor Shell i Elvegata. Politiet tar senere en mann i slutten av 20-årene for forholdet.

KRISTIANSAND: Kranglet

02.30: En 18-åring fra Kristiansand ble innbrakt etter å ha kranglet og oppført seg dårlig utenfor gatekjøkkenet Oscars på Rutebilstasjonen i Kristiansand.

(Politiloggen fortsetter under bildet)

KRISTIANSAND: Bil kjørte i hage

03.05: En bil kjørte inn i en hage like ved Sør Arena og sjåføren stakk fra stedet. Politiet kjørte i området, men uten å få finne den aktuelle bilføreren. Saken vil bli fulgt opp.

ARENDAL: Ordensforstyrrelse

03.50: En 19-åring fikk gjentatte pålegg om å fjerne seg fra Kirkebakken i Arendal, men nektet. Politiet så seg dermed nødt til å fjerne ham og sendte ham inn i arresten.

(Politiloggen fortsetter under bildet)

KRISTIANSAND: Brann

Det ble meldt om husbrann i Listerveien, men viste seg å være en grillhytte i hagen som var blitt utsatt for et branntilløp. Trolig er det en peis i hytta som har forårsaket skadene på hytta.

KRISTIANSAND: Sykkeltyveri

04.44: En politipatrulje observerte to ungdommer som holdt på å stjele sykler ved Nottos kiosk i Tordenskjolds gate. Den ene klarte å stikke av, men politiet klarte å få tak i den andre gutten. Det viste seg senere at han var uten den kriminelle lavalder.

ARENDAL: Trafikkulykke

05.25: En person omkom i trafikkulykke på E18 ved Arendal. Les mer i egen sak.

VENNESLA: Kjørt inn på jernbanen

05.45: En bil kjørte gjennom gjerdet på Grovane stasjon i Vennesla og nesten ut på skinnegangen. Tre personer stakk fra bilen. Politiet mente at bilen stod farlig nær skinnene, og fikk tauet vekk bilen.