Si din mening i debatten under

FLEKKEFJORD: Billister som lar bilskiltet ligge løst inne i bilen er et stadig større problem i Flekkefjord. Fremover venter klekkelige bøter for de som velger å ikke feste skiltene forskriftsmessig.

— Fra nå er det null-toleranse og 2000 kroner i forelegg for de som blir stanset med bil uten fastskrudde bilskilt. Det er et tiltakende problem på endel biler, at de plasserer kjennemerkene løse på innsiden av frontruten, sier lensmann Asbjørn Skåland til Avisen Agder.

Å slippe unna fotobokser og bomstasjoner kan være blant årsakene til at enkelte velger å la skiltene ligge innenfor ruta.

— Noen sier at de holder på å lakkere bilen, men vi har en mistanke om at endel forsøker å slippe forbi fotobokser og bomstasjoner uten å bli registrert. Dette bekreftes også av de som driver bompengeselskaper, sier Skåland til avisen.

For Kristiansand Bompengeselskap er problemstillingen ukjent.

— Det har ikke kommet meg for øre, svarer daglig leder Kjell Riseng i Kristiansand Bompengeselskap da fvn.no spurte om han kjente til slikt bomjuks i bomringen rundt Kristiansand.