EVJE OG HORNNES: Det var da nettstedet moisund.com i ironiske ordelag kommenterte en artikkel i Fædrelandsvennen vedrørende en pasient fra Bygland som ble henvendt til legevakten i Kristiansand mens legene på Evje spiste julemiddag i kontortiden, at striden begynte.

Onsdag sendte kommunelege Michael Vester ut en e-post til ansatte i Evje og Hornnes kommune der det heter at Øystein Moi og Odd Helge Liestøl har «svinet til» de ansatte på legekontoret og Vester i særdeleshet gjennom urimelig hets på nettstedet moisund.com.

Vester peker på at Moi og Liestøl som representanter for Bygdelista i kommunestyret og dermed representerer arbeidsgiver.

Vester er ikke fornøyd med den pressemeldingen Moi og Liestøl har sendt ut fordi de to herrer bare beklager, ikke dementerer sine påstander.

Nå vil Vester ha et møte mellom de to kommunestyrerepresentantene og legekontoret. «Dette for å gi de anledning til å komme frem med hva det er de åpenbart har imot oss og hva de bygger det på, og at vi kan få leilighet til å svare på den eventuelle kritikk de måtte ha. Vi må få en definitiv slutt på dette» avslutter Vester e-posten.

— Jeg tør ikke uttale meg ut over dette: Som privatperson, som kommunestyrerepresentant og som journalist er jeg fullstendig kneblet, sier Øystein Moi (Bygdelista) i moisund.com.

— Vi fikk beskjed om at ballen var lagt død etter vår beklagelse. Vi er forbauset over at saken nå eskalerer, sier Odd Helge Liestøl fra Bygdelista.

— Vi ønsker jo å fortsette med moisund.com. Folk må se hvilken penn vi skriver med. Den er spiss, ja vel, men den er skrevet med humor og skråblikk. Vi må også skrive om Morusrevyen nå. Øystein og jeg kan ikke være med på noe som harselerer over ansatte i Evje og Hornnes kommune. Jeg har også bedt meg fritatt som styreleder for Setesdal revisjonsdistrikt. Her ville jeg kommet i konflikt med fem kommuner, sier Odd Helge Liestøl.