LILLESAND: Bråk i banken

14.00: Politiet får melding om at det har vært bråk i Lillesand sparebank tidligere på dagen. En person har gått løs på vergen sin, men roet seg ned og det ble ingen skader.

HOVE: Stjålet båt

15.00: Politiet får melding om at det er stjålet en båt fra Hove camping forrige uke. Det er en hvit maxi trettenfots båt med en fem hester Yamaha-motor. Registreringsnummeret er IAS 857

KRISTIANSAND: Uten førerkort

16.15: En 50 år gammel mann fra Songdalen blir stoppet i området Rigetjønnveien og han har ikke gyldig førerkort. Det blir han anmeldt for.

KRISTIANSAND: Skyter med luftgevær

17.11: Politiet får melding om at noen kjører rundt i en blå Opel i området Sørlandsparken og skyter med luftvåpen på skilt og andre ting de treffer. Politiet er på utkikk etter bilen.

ARENDAL: Beslagla 100 kilo kjøtt

**MANDAL: Kontroll

17.30:** Det er adferdskontroll i Gustav Vigelandsvei i Mandal og politiet deler ut seks gebyrer for manglende bruk av bilbelte og ett forenklet forelegg for ulovlig bruk av mobiltelefon. Kontrollen varer til klokken 19. **MANDAL: Kontroll

20.00:** Mellom 20.00 og 22.00 hadde politiet kontroll på E39 på Vetnes. De skrev ut ni forenklede forelegg for høy fart. Høyeste hastighet var 100 kilometer i 70-sone.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

17.42:** Politiet stopper en dame på 51 år som kjører bil uten gyldig førerkort.

**KRISTIANSAND: Satt fast i klatrevegg

20.33:** Politiet får melding om en 12 år gammel gutt som sitter fast i en klatrevegg i Nybyen. Han har satt seg fast i den og politiet reiser opp med en patrulje og får gutten ned og ut fra veggen.

**KRISTIANSAND: Tre på én moped

22.20:** Politiet stopper tre personer som kjører sammen på én moped. En 16 år gammel jente som disponerer mopeden og den 16 år gamle gutten som kjørte den blir begge anmeldt.

**KRISTIANSAND: Fant tyvegods

22.30:** Politiet stopper en 33 år gammel dame på moped. Hun har med seg gjenstander som tilhører en fornærmet i et grovt tyveri 8. mai.