ARENDAL: To innbrudd settes i sammenheng

Politiet fikk i løpet av kort tid mandag ettermiddag melding om ett innbrudd i Kvartsveien og ett i Glimmerveien, som ligger i samme nabolag. Det ser ikke ut til at noe er stjålet.

— Ut ifra spor kan det se ut som at innbruddene har sammenheng, sier operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt.

I Kvartsveien hadde tyven brutt opp verandadøra. Innbruddene har trolig skjedd i natt.

**TVEDESTRAND: Innbrudd på hotell

13.08** Noen har brutt seg inn via et vindu på Tvedestrand fjordhotell. En prosjektor som sto i et skap ved resepsjonen er borte. Tyveriet har skjedd i natt. Politiet har vært på stedet, men ingen er mistenkt.

**VENNESLA: Sjåfør kjørte vinglete

13.56** En bilist lå bak en sjåfør som kjørte vinglete. Bilisten fulgte etter den vinglete sjåføren til en forretning, der kvinnen gikk inn. Kvinnen hadde i løpet av kjøreferden også dultet borti en annen bil. Politiet fikk kontakt med kvinnen, som etter befaling fra jourhavende politijurist i Agder politidistrikt fikk beslaglagt førerkortet for uforsiktig kjøring. Kvinnen er 39 år gammel.

LYNGDAL: Innbrudd i fire campingvogner

KRISTIANSAND: Fikk palle med snøfresere over seg

**TVEDESTRAND: Grovt tyveri

15.55:** Ubudne gjester skal ha brutt opp et vindu ved Tollboden i Tvedestrand og tatt blant annet en forsterker.

IVELAND: Løshunder i hønsehus

Noen løshunder skal ha brutt seg inn i et hønsehus og drept minst 8 høner på en adresse i Iveland. Hendelsen vil bli politianmeldt tirsdag.