KRISTIANSAND: Den 28 år gamle kvinnen ble tatt på fersk gjerning av innehaver Sean Helge Hoem mandag.

— Kvinnen kom inn i butikken mens jeg ekspederte en annen kunde. Plutselig hørte jeg at hun åpnet en masse esker. Da jeg var ferdig med å ekspedere kunden gikk jeg bort til henne, sier Hoem til Fædrelandsvennen.

Kvinne forsøkte å stjele denne vibratoren. Foto: Sean Helge Hoem

Han konfronterte kvinnen med sine mistanker, men 28-åringen nektet for å ha stjålet noe.— Jeg hadde kun hatt én kunde denne dagen. På gulvet lå det flere tomme pappesker, og hun var den eneste som kunne ha åpnet disse, sier Hoem.

Vibratorer i hendene

Hoem ba da kvinnen vise fram hendene og jakkeermene sine.

— Det viste seg at hun hadde gjemt en vibrator i den ene hånda. Da jeg undersøkte den andre hånda dukket det opp nok en vibrator. Under skjorta hadde hun gjemt en lakkjakke fra en utstillingsdokke, sier Hoem.

Omfanget av tyveriet gjorde at han bestemte seg for å ringe politiet.

Pågrepet av politiet

— Vanligvis ber vi folk om å betale det de har tatt eller så ringer vi politiet. Her kom det produkter ut alle veier, hun så ut som en julenisse. Jeg ønsket ikke å ransake henne, derfor ringte jeg politiet med en gang, sier Hoem.

Under skjorta hadde kvinnen gjemt denne lakkjakken fra en utstillingsdokke. Foto: Sean Helge Hoem

Ifølge Hoem dukket det opp tre polititjenestemenn etter kort tid. Kvinnen ble deretter eskortert til politistasjonen for avhør. Ifølge Hoem skjedde pågripelsen uten dramatikk.

Løslatt mot meldeplikt

Vakthavende politijurist Per Ørnulf Thorbjørnsen i Agder politidistrikt bekrefter at en 28 år gammel kvinne ble pågrepet mandag ettermiddag.

— Hun ble pågrepet og siktet for å ha borttatt varer for 1500-2000 kroner fra Erotikkland AS i Dronningens gate, sier Thorbjørnsen.

28-åringen ble senere løslatt. Kvinnen ble ilagt en møteplikt på Kristiansand politistasjon, ettersom det viste seg at hun hadde flere andre uoppgjorte saker med politiet fra tidligere.