**KRISTIANSAND: Slått ned

23.32:** En mann (45) ble slått ned ved 7/Eleven i Markens gate. Ambulanse ble rekvirert og mannen ble kjørt til legevakta. En mann (18) er pågrepet og siktet for forholdet. Tilstanden til offeret er ukjent, men det skal ikke være snakk om svært alvorlige skader.

**FARSUND: La seg i veien

00.20:** En kvinne la seg ut i et kryss ved Listerveien. Til forbipasserende forklarte hun at hun ønsket å dø. Politiet kjørte kvinnen hjem.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

00.34:** Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND / SONGDALEN: Fyllekjøring

00.40:** Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Kastet glass

00.56:** En mann (24) skal ha kastet et glass i hodet på en bartender på utestedet Havana i Vestre Strandgate. Mannen ble anmeldt og pågrepet.

**FARSUND: Fyllekjøring

01.29:** En kollisjonsskadet bil ble observert under Nordsundbroa ved Lyngdalsveien i Farsund. Politiet fant bilføreren, en kvinne (30), som fremsto som overstadig beruset. Hun ble tatt med til legevakta for å avlegge blodprøve. Politiet har ikke sett at kvinnen kjørte bilen og hun nekter selv for å ha kjørt bilen. Videre etterforskning vil vise hvorvidt hun har kjørt bilen i alkoholpåvirket tilstand.

**KRISTIANSAND: Fyllekjøring

02.39:** Politiet stoppet en bilist på Grimsmyra i Kristiansand. Sjåføren, en mann (18), ble mistenkt for promillekjøring. Mannen blåste til 1,16 på politiets intoxilizer. Det opprettes dermed sak mot mannen.

**KRISTIANSAND: Tumulter

02.48:** Det oppstod amper stemning og tumulter ved 7/Eleven-kiosken i Markens gate. Bakgrunnen skal ha vært et lite "sammenstøt" da to personer passerte hverandre i døra. Tre personer er i politiets logg oppført, mens to personer er fornærmet. Det foreligger blant annet anmeldelse fra politiet for ordensforstyrrelse.

**FARSUND: Innbrudd

03.52:** Innbruddsalarmen ved Lista ungdomsskole ble utløst. Et vindu er brutt opp og i morgentimene lørdag hadde politiet ikke oversikt over hva som eventuelt er stjålet. Det er mulig at noen bærbare datamaskiner kan ha blitt stjålet.

**KRISTIANSAND/LILLESAND: Gjenstand falt i vannet

09.21:** Det kom inn melding om at en flyvende gjenstand, trolig en motorisert paraglider, hadde falt ned i Kvåsefjorden. Hovedredningssentralen for Sør-Norge ble mobilisert. To politipatruljer rykket også ut for å komme. Det viste seg senere at det var noen ballonger som hadde falt i vannet.

— Det ble funnet noen svarte og gule ballonger. Vi sendte ut melding på Tjøme radio og en båt som var i nærheten meldte seg og fant ballongene. Redningsskøuyte fra Kristiansand ble sendt ut og luftambulanse på annet oppdrag ble bedt om å ta en tur over fjorden. Det ble funnet cirka 10-12 ballonger, sier redningsleder Stein Solberg ved Hovedredningssentralen for Sør-Norge, til fvn.no.

**GRIMSTAD: Båtmotortyveri

09.45:** Politiet får melding om at en knallblå Yamaha 6-hesters båtmotor er blitt stjålet. Tyveriet har trolig skjedd natt til fredag. Motoren er rundt 2000-modell. Forholdet er anmeldt.

**ARENDAL: Overstadig beruset

10.00:** En overstadig beruset person ble innbrakt til drukkenskapsarresten fra Haugeried på Saltrød.

**RISØR: Vold

10.12:** En kvinne kontaktet politiet og fortalte at samboeren hennes slo henne og hennes far. En mann ble pågrepet. Kvinnens far ble såpass hardt rammet at han trengte legetilsyn. Ambulanse ble derfor sendt til stedet.

**LYNGDAL: Dekk og felger stjålet

11.40:** En bilist som hadde parkert ved KA Bilpartner i Lyngdal kom tilbake til bilen sin i dag. Da var bilen jekket opp, og dekk og felger var stjålet.

**FLEKKEFJORD: Bilbrann

12.19:** I løpet av natta skal en eldre bil av lav verdi ha blitt totalt utbrent. Politiet har vært på stedet i dag.

**KRISTIANSAND: Fant stjålet bil

12.22:** En stjålet Chevrolet ble funnet i Tollbodgata. Den har vært stjålet siden 8. august.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

13.03:** En overstadig beruset mann ble hentet på en lekeplass i Elvegata og kjørt til drukkenskapsarresten.

ARENDAL: Førerkortbeslag

En sivil motorsykkel fra Up målte en bilist til snittfart på 129,78 km/t over en distanse 1707 meter. Det er 90-sone på stedet og følgelig mistet sjåføren av personbilen førerkortet på stedet.

SØGNE: Båttyveri

En båteier ringte fra Solta i Søgne hvor båten hans hadde blitt stjålet. Båten er en 28-fots Capelli med en 300-hesters Suzuki-motor. Båten hadde hvitt skrok og ble sist sett i midten av forrige uke. Politiet mottar anmeldelse i saken i løpet av ettermiddagen.

**RISØR: Båttyveri

14.40:** En GH 10-hester med 9,9-hesters Mariner-motor ble meldt stjålet fra Solsiden i Risør.