MANDAL: — Nå som vi har fått publikums svar på det arbeidet vi har lagt ned, er jeg både rørt og lettet. Og selvfølgelig veldig glad, innrømmer Gundersen mens en tåre tørkes bort fra øyekroken etter mye klemming backstage etter den svært vellykkede premieren.

Hun har vært svært delaktig i siste års revysuksesser på Gierts Karis plass midt i Mandal sentrum, sammen med revysjef Svein Lindland.

- Jeg har aldri opplevd maken til premiere. Dette var fantastisk, mener Lindland mens svetten siler, og folk står i kø for å gratulere utenfor det store teltet.

Halvannen time med stemning og latter satte sitt tydelige preg på den nattåpne byen som sydet av folk i godt humør nå som sommeren offisielt er kommet til Sørlandsbyen.

Selv om både Gundersen og Lindland er fast inventar i revyen, og bokstavelig talt byr på hele seg, er det virkelig verd å merke seg nykommerne Cecilia Ardiles og Kjell Are Janz. Førstnevnte med bakgrunn fra Paul McCartneys berømte skole i England, mens Janz bare er hysterisk morsom.

— I Tyskland har vi Autobahn. Og så har vi Reperbahn, men der må du kjøre forsiktig, fortalte han i skikkelsen til veisjef Hans Dietrich, en norsk-tysk-talende som skulle gi rogalendingene flott vei til og fra hyttene sine.

Før premieren var allerede 3000 billetter solgt til i alt 15 forestillinger.

- Det er ny rekord, og nesten tusen flere forhåndssolgte enn i fjor. Utrolig artig, mener revysjef Lindland.

Les mer fra sommerrevyen i Mandal i mandagens papirutgave av Fædrelandsvennen.