— Det har vært nok å gjøre for patruljene våre i natt. Jeg synes det har vært mye, sier Gunn Lieng, operasjonsleder ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

Her er nattens hendelser:

**KRISTIANSAND: Klager på bråkete person

00.42** Vaktene på Havanna har mottatt klager på en gjest som bråker på utestedet. Den 18 år gamle mannen blir lagt i jern av vaktene, er hentet av politiet og vil bli anmeldt.

**SONGDALEN: Støy på Brennåsen

00.51** Naboer rundt Shell-stasjonen på Brennåsen klager over flere biler som sladder og tuter rundt på plassen. Lastebiler med aggregatene på, lager også støy. Klagerne vil kontakte det lokale lensmannskontoret i dag.

**RISØR: Mann slo til jente og ødela biler

00.59** I Risør er det noe uenighet mellom to ekskjærester. Mannen (18) skal ha slått til jenta, som er 16 år. Det vil komme en anmeldelse fra henne. 18-åringen lot også noe av aggresjonen gå ut over bilene i nærheten.

**RISØR: Bråk hos nabo

01.02** En beboer i Strandgata melder om mye bråk hos naboen. Melderen vil ringe tilbake om det fortsetter.

05.02 Personen ringer tilbake da den høye musikken har fortsatt og naboen ikke svarer på melders henvendelser. 05.42 kommer en patrulje til stedet, men alt er rolig da.

**RISØR: Fire angrep én

01.12** Fire personer skal ha gått mot én i Strandgata, etter en konsert. De har slått til ham og AMK har vært på stedet og kjørt fornærmede, som blødde kraftig fra et kutt ved øye, til legevakt. Personene var borte da politipatruljen kom, men en av personene, en 19 år gammel gutt, er nå pågrepet. En 21-åring er også mistenkt.

**KRISTIANSAND: Moped funnet

01.18** I Kongensgate blir det funnet en moped som tidligere er meldt stjålet. Eier er kontaktet.

**KRISTIANSAND: Liggende beruset person

01.27** Det kommer melding til politiet om en mann som ligger i Vestre Strandgate, like ved krysset til Tollbodgata. Kamerater av den berusede mannen kommer til og får brakt ham hjem.

MANDAL: Knust vindu på Mix-kiosk

Politiet får melding om at et vindu på Mix-kiosken i Øvrebyen er knust. Det viser seg at det kun er det ytre glasset som er knust, ingen har derfor vært inne i butikken. Ingen er pågrepet for forholdet, som betraktes som hærverk.

**KRISTIANSAND: Bråk etter konsert

02.36** Etter en konsert er det oppstått bråk og tumelter i Dronningensgate. Partene går fra hverandre uten at politiet må gjøre pågripelser eller anmeldelser.

**KRISTIANSAND: Mann ville kjøpe sex, eller..?

02.45** Politiet får melding fra flere kvinner som klager over en mann som spør om han kan kjøpe sex. Politiet drar til Vestre Strandgate og finner mannen, som på sin side hevder han bare vil har spurt etter kameratene sine som han bringe hjem.

**KRISTIANSAND: Ulåst Cooper

02.54** Politiet drar til Gyldenløves gate etter melding om en ulåst Cooper på stedet. Politiet prøvde å låse bilen, noe de ikke lyktes med. Men eier, som bor i gata, er kontaktet.

**GRIMSTAD: Søvnig og beruset

03.04** På en benk i Storgata ligger en person og sover. Når politiet kommer til for å hjelpe personen hjem, har noen klart å bestille taxi hjem for den berusede personen.

**MANDAL: Gjeng gikk inn i leilighet og truet til seg

03.06** Politiet får melding fra en 20 år gammel mann som har blitt truet av tre personer som har kommet seg inn i leiligheten hans. De har tatt med seg stereoanlegget, en forsterker og en datamaskin. Politiet fikk navn og beskrivelse av personene, og fikk dermed fatt i en mistenkt 19-åring. Politiet vil forsøke videre å få pågripet de andre. Noe tyvegods er ikke beslaglagt så langt.

**KRISTIANSAND: Angrepet av bandmedlem

03.10** En person melder fra til vakta på Havanna, om et bandmedlem som anprep ham. Mannen skal ha blitt sjalu da fornærmede prøvde seg på dama hans. Det er blitt tatt bilder av den fornærmede mannens risp i ansiktet, som vil vise dette for politiet og anmelde forholdet i dag, når han er edru.

**KRISTIANSAND: Mann slått ned

04.12** Ambulanse har vært i Rådhusgata og tatt med en mann som blødde kraftig fra panna etter å ha blitt slått ned. Politiet vil snakke med fornærmede i dag. Det er foreløpig ingen vitner eller mistenkte.

**MANDAL: Sovende mann ute

06.08** En bersuet 19-åring hadde sovnet utenfor Jernia-forretningen og politiet ristet liv i mannen, som etterpå ble kjørt hjem.