HORTEMO: Innbrudd i kolonial

23:59 får politiet melding om innbrudd på Hortemo Kolonial. En bakdør er brutt opp og gjerningsmennene skal ha løpt fra stedet til fots. På utsiden av kolonialen stod en tjuvkoblet bil som politiet skal sjekke ut. Politiet har også sikret seg video fra stedet. Innbruddstyvene er trolig to gutter, men foreløpig er ingen pågrepet.

ARENDAL: Vold mot politiet

01:31 En krakilsk person slår en politimann i ansiktet under pågripelse.

MOSBY: Innbruddsforsøk

04:00 går alarmen hos Shell Mosby. Vinduet inn til en av hallene til bensinstasjonen er knust, men ingen ser ut til å ha kommet seg inn. Trolig har innbruddsforsøket blitt stoppet av alarmen. Ingenting er meldt stjålet.

TVEDESTRAND: Gutter stjal fra kassa

10:45 får politiet melding om at noen har stjålet 2000 kroner fra kassa til en av butikkene inne på Grisen Storsenter i Tvedestrand. To unge gutter er observert løpende fra stedet. Det er levert inn en anmeldelse på tyveriet.

BYGLAND: Innbrudd i fraflyttet hus

12:47 kommer det melding om at det har vært innbrudd i et fraflyttet hus på Åraksbø i Bygland. Foreløpig har ikke politiet noen opplysninger om noe er stjålet.

BYKLE: Hytteinnbrudd

12.54 får politiet beskjed om at det har vært innbrudd i en hytte på Hartevassnuten i Bykle. En dør er brutt opp og flere mindre ting er stjålet. Blant annet har tyvene tatt med seg maten på hytta.