KRISTIANSAND: 22-åringen hadde ikke trodd hun skulle vinne, da hun svarte på et enkelt spørsmål på mobiloperatøren Chess sine nettsider i mai. Men i forrige uke fikk hun beskjeden:

Hun skal til Hollywood.

Der skal hun spille golf og spise lunsj med Paula Trickey fra TV-serien Pacific Blue, være publikummer under utdelingen av American Music Awards og dra på guidet VIP tur i Universal Studios og Amusement Park.

Det er også lagt inn en helikoptertur over Hollywood i timeplanen.

Tar med venninne

Men hun får også dele opplevelsen med én person. Hun var ikke i tvil om hvem hun skulle velge.

— Jeg har to veldig gode venninner. Den ene fikk bli med meg til London, på Sex og singelliv-premieren, så da var det den andre sin tur denne gang, sier den heldige vinneren.

Sammen skal de bo på Rennaisance Hotel, midt i hjertet av Hollywood, med egen limousin til fri disposisjon.

- Kan bli litt kleint

Roland har ikke fått helt oversikten over hva som skal skje og når det skal skje. Men Pacific Blue kjenner hun lite til.

— Det skal være noe golf og lunsj med Paula Trickey og det kan jo fort bli litt sånn småkleint. Jeg har nemlig ikke sett så mye på Pacific Blue, så jeg må kanskje få sett noen episoder i løpet av sommeren, sier hun.

Men Roland har heldigvis litt erfaring med kjendiser etter londonturen i fjor.

— Ja, da fikk jeg møte alle stjernene i Sex og singelliv på den røde løperen. Jeg elsker serien, så det var helt perfekt, sier hun.