ARENDAL: Bråk mellom kjærestepar

00.30: Politiet får melding om bråk mellom et kjærestepar ved Nedre Tyholmsvei. Et vitne skal ha sett at en mann i midten av 20-årene slo til kjæresten. Det er ikke meldt om alvorlig personskade, men mannen ble satt i arrest og kan trolig vente seg en anmeldelse for ordensforstyrrelse.

KRISTIANSAND: Stjålet skilt fra buss

Det skal i løpet av natten ha blitt stjålet registreringsskilt fra en Mercedes buss som sto parkert i Ægirs vei i Kristiansand. Kjennetegn på skiltene er SP 59530. KRISTIANSAND: Gikk amok i bar overkropp

01.30: Politiet får inn en melding om en mann som skal ha gått amok ved Morkelstien. Da patruljen kommer til stedet finner de en kar i slutten av 40-årene i bar overkropp som roper og skriker midt i gata. Mannen er tydelig beruset og blir satt i drukkenskapsarrest. Han vil også bli anmeldt for ordensforstyrrelse.

KRISTIANSAND: Restaurantbråk

02.30: Bevertningen på utestedet Bakgården melder at de har en kar utenfor som skaper problemer. En patrulje kommer over mannen i begynnelsen av 20-årene som blir tatt med til drukkenskapsarresten.