BYGLAND: Fløystad ble enstemmig nominert til førsteplassen på stortingsvalglista i 2013. På de neste plassene finner man Gro-Anita Mykjåland, Kirsten Helen Myren og Tor Hallvard Mosdøl.

Stortingslista ble dermed helt lik den som forelå før nominasjonsmøtet startet.

— Jeg er utrolig takknemlig og ydmyk ovenfor den oppgaven som nå ligger foran meg. Aust-Agder trenger Senterpartiet på Stortinget, og med dette laget er det mulig å få til, sier Kåre Gunnar Fløystad i en pressemelding.

I sin takketale sa listetoppen at han hadde latt seg inspirere av redaktøren og forretningsmannen Trygve Hegnar. I den forstand at når Fløystad hører Hegnar snakke om landbruk, distrikt og mot Senterpartiet gjør det han enda sterkere i troen på at Norge trenger et sterkt Senterparti, sa Fløystad.

Fløystad ga også et stikk til de sittende stortingsrepresentantene fra Aust-Agder.

— De stortingsrepresentantene vi har fra Aust-Agder i dag har ikke klart å la Aust-Agder bli sett fra hovedstaden. De representerer heller ikke partier som ønsker å ta vare på en utkant som Aust-Agder. Sjansen for å komme på Stortinget for Aust-Agder Senterparti er større nå enn på mange år, og sammen med resten av lista og med resten av Senterpartiet i Aust-Agder skal vi brette opp ermene og gjøre jobben, sa Fløystad.

Slik ser stortingsvalglisten til Aust-Agder Senterparti ut:

1Kåre Gunnar FløystadArendal1988
2Gro-Anita MykjålandIveland1976
3Kirsten Helen MyrenVegårshei1980
4Tor Hallvard MosdølBykle1982
5Tone Høiland WeenEvje og Hornnes1992
6Tore StallelandGrimstad1964
7Tellef OlstadÅmli1954
8Heidi HødnebøRisør1955
9Ole Magne OmdalIveland1956
10Åse Ingebjørg FlatelandValle1965