ARENDAL: Klokken 21.57 mandag kveld fikk politiet melding om en episode på McDonald's i Arendal.

— Flere ungdommer misbrukte narkotika på toalettet. Da de ble tilsnakket av en ansatt, trakk en av ungdommene kniv og truet, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland i Agder politidistrikt til fvn.no.

Deretter forsvant gjengen i bil.

Politiet har sikret seg bilnummeret og de har også gode bilder av personene fra overvåkningskamera. Klokken 22.30 jobbet de fortsatt med saken.

Ingen kom fysisk til skade, meldte politiet

Røykte gjennom sugerør

Onsdag kontakter daglig leder Daniel Olsen på McDonald's i Arendal fvn.no, og gir en litt annen versjon.

— Etter hva vi vet, var det aldri narkotika inne i bildet. Vi så ikke noe til en kniv, og de var aldri inne på toalettet. De to ungdommene røyket sigaretter på innsiden av døra. Det prøvde de å skjule ved å røyke gjennom hvert sitt sugerør, forteller Olsen.

Kunder reagerte på oppførselen til de to, og skiftlederen på restauranten gikk bort for å snakke med ungdommene.

- Slo til ansatt

— Da oppførte de seg veldig truende. En av dem slo til skiftlederen, forteller Olsen: - Så det stemmer ikke at ingen kom til skade. Det ser ut som han fikk en lettere hjernerystelse av slaget. Han er også hoven over venstre øye.

Olsen antar at politiets logg må ha blandet inn en annen hendelse. Tidspunkt og øvrige opplysninger stemmer med det restaurantpersonalet opplevde. De to ungdommene forsvant i en bil.