LINDESNES: — Den første meldingen gikk ut på at noen forsøkte å true til seg penger på en adresse på Vigeland. Ifølge innringer skulle det være flere gutter på stedet, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Jon Kvitne, til fvn.no.

I starten var det noe uklart hvem som hadde gjort hva. Ifølge innringeren var det blitt hørt et skudd avfyrt på adressen.

— Ettersom det ble nevnt våpen, ble det gitt bevæpningsordre til mannskapene, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Jon Kvitne, til fvn.no.

Tre politipatruljer kom etter hvert fram til adressen. Personen, som skal ha blitt truet, nektet imidlertid å åpne for politiet. Politifolkene valgte dermed å bryte seg inn på adressen. Der kom de i kontakt med en person. Han var imidlertid lite samarbeidsvillig. Vedkommende ble tatt med inn til politistasjonen for avhør.

— Det er foreløpig uklart hva som eksakt har skjedd på adressen, men ettersom noen har oppfattet det som en trusselsituasjon, velger politiet å følge saken opp, sier Kvitne.

Ifølge Lindesnes avis, skal episoden ha skjedd i boligområdet Faremo.