KRISTIANSAND: Det var klokken 02.23 at politiet fikk melding om at en mann var funnet betydelig skadet utenfor 7-eleven i Tollbodgata i Kristiansand. Da patruljen kom til stedet, viste det seg at mannen hadde kuttet seg, eller blitt påført kutt i hodet. Han ble derfor brakt til legevakta av en ambulanse.

Men det var ikke mer enn at ambulansen hadde kommet seg fram til legevakta før politiet måtte tilkalles på nytt. Mannen gikk nemlig fullstendig amok, ifølge helsepersonellet.

— Han slo seg helt krakilsk og måtte tas hånd om av politiet på nytt, forteller operasjonsleder i Agder politidistrikt, Frank Solås.

På legevakta ble mannen behandlet for skadene. Etter at helsepersonellet hadde syddti sting på den skadede, ble han brakt til arresten i Kristiansand.

— Da han skulle settes i arresten, viste det seg at han var i bestittelse av mindre mengder hasj, opplyser Solås.

Politiet opplyser samtidig at mannen også var involvert i en episode på Lund tidligere på natta. I Jørgen Moes gate, lagde en gjeng bråk på natta. Da var 30-åringen en av de aktive, opplyser politiet.

**BIRKELAND: Tatt med cannabis

07.29** En 20-åring ble i natt anmeldt for bruk og besittelse av cannabis. Mannen ble tatt ved Valstrand skole i Birkeland klokken 01.55 natt til fredag. Mannen ble dimitert etter å ha vedtatt bot.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Bispegra

05.47** Tyver har i løpet av natta brutt seg inn i bokollektivet og stjålet en pc. Politiet har vært på stedet, men ingen er pågrepet. Ifølge vitner skal tyvene ha stukket fra stedet i drosje, men dette sporet har ikke gitt politiet noe.