**ARENDAL: Slo dørvakter

01.51:** Politiet pågrep enn 23 år gammel mann fra Arendal som uprovosert skal ha slått vaktene på et utested på Langbrygga.

**KRISTIANSAND: Knuste drosjevindu etter krangel

02.08:** En 19 år gammel mann skal ha knust bakvinduet i drosja han satt i etter en krangel med sjåføren på Fagerholt.

**MANDAL: Klage på høy musikk

02.08:** Politiet fikk klage på høy musikk fra en beboer i Seljeveien. Personen ble oppsøkt og vedkommende ville dempe musikken.

**KRISTIANSAND: Slossing ved Rutebilstasjonen

02.42:** Politiet melding om slossing ved Rutebilstasjonen i Kristiansand. En 22 år gammel mann fra Songdalen ble pågrepet og er mistenkt for legemsbeskadigelse. To stykker ble sendt til legevakta i Kristiansand, en 23 år gammel mann fra Kristiansand og en 24 år gammel mann fra Oslo. 24-åringen skal ha fått et kutt over øyet.

**ARENDAL: Knuste vindu

03.07:** En 19 år gammel mann fra Arendal ble innbrakt til Arendal politistasjon etter å ha knust et vindu i et bygg i Friergangen. Mannen anmeldes for forholdet.

**KRISTIANSAND: Kjørte av veien med etterlyst passasjer

04.28:** En politipatrulje kom over en bil som hadde kjørt utfor i Rødstrupveien i Vågsbygd. Føreren av bilen er en 17 år gammel gutt fra Kristiansand. Gutten hadde ikke førerkort, og anmeldes for forholdet. En 18 år gammel kristiansander som var etterlyst av politiet satt også på i bilen, og vedkommende ble innbrakt til Kristiansand politistasjon.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri av fyrverkeri

08.39:** Les egen sak.

**ARENDAL: Tyveri av snøfreser

10.04:** Det meldes om tyveri av en Honda snøfreser HS622 i rød og sort i løpet av natten, i Helleskogen i Eydehavn.

**KRISTIANSAND: Serienasker tatt i Markens gate

12.40:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Hensatt bil

13.20:** Politiet fikk melding om at en hensatt bil ved Marvika hadde to ulike registreringsnummer. En patrulje pågriper en 48 år gammel mann fra Kristiansand som mistenkes for tyveri av kjennetegn, kjøring uten gyldig førerkort og at det ble funnet flere gjenstander i bilen som mistenkes å være tyvgods.

**BIRKENES: Innbrudd

15.40:** En huseier i Birkeland oppdager at huset er endevendt og i tillegg er det en ukjent person i huset. En patrulje sendes til stedet og pågriper en mann i 40-årene som mistenkes for innbruddet. Det er uvisst hva som er tatt.

**KRISTIANSAND: Falsk 50-lapp

15.44:** Politiet får melding om en mulig falsk 50-lapp fra en butikk på Sørlandssenteret. Politiet har foreløpig ikke ledig resurs å sende til stedet.

**ARENDAL: Øl-tyv

15.57:** Securitas oppdager en 28 år gammel mann som stjeler øl fra Meny ved Amfi Arena. Mistenkte skal ha dratt fra stedet og en patrulje har lett i området, men ikke funnet personen.

KRISTIANSAND: Smuglet 10 kilo khat på Superspeed

16.10: Les egen sak.

KRISTIANSAND: Stjålet regnr.

18.02: En bil som har stått parkert i i Korsvikkilen har blitt frastjålet ett registreringsnummer med kjennetegn: PP 92409. KRISTIANSAND: Stjålet regnr. II

19.36: Nok en bil som er frastjålet regnummer. Denne gangen et skilt med kjennetegn DK 96540 som er stjålet fra en bil som sto parkert ved Vigvollåsen.

**FARSUND: Vanskelig gjest

20.35:** Ved Rederiet hotell ber de politiet om bistand til å ta seg av envanskelig gjest. En patrulje pågriper en 33 år gammel mann fra Lyngdal somanmeldes for å ha laget bråk og kommet med trusler mot de ansatte og politiet.Overnatter i arresten i Kristiansand.

**GJERSTAD: Skyter fyrverkeri etter biler

20.40:** Politiet får klager om ungdommer som står på en gangbru og skyterfyrverkeri mot biler på E 18 ved Brokelandsheia. En patrulje sendes til stedet,men finner ikke ungdommene.

**KRISTIANSAND: To biler punkterte i samme hull på E 39

20.56:** Les egen sak

**ARENDAL: Løs hest på E 18

21.40:** En løs hest skal ha forvillet seg bort på E 18 ved Nedenes. En patruljesendes til stedet og får kontroll på hesten. Hesteeier er kontaktet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

22.55:** I løpet av kvelden har uvedkommende tatt seg inn i en parkert bil iVestre Torv parkeringshus og stjålet en bærbar PC, lader og diverse papirer.