KRISTIANSAND: Det var klokken 01.21 natt til torsdag at en kvinne ringte politiet. Hun hadde da blitt utsatt for en blotter ved den nedlagte Shell-stasjonen i Elvegata.

Politiet rykket raskt ut for å pågripe mannen. Men da tjenestemennene kom fram til stedet, hadde mannen allerede forsvunnet.

**KRISTIANSAND: Telemarking tatt etter ruteknusing

04.15** En telemarking i 50-årene ble i natt pågrepet etter å ha kastet en stein gjennom et vindu i en bolig i Ytre Strandgate i Mandal.

Episoden startet med at politiet fikk en telefon fra en beboer i området som fortalte at det stod en mistenkelig mann i portrommet. Politiet valgte å rykke ut til stedet på bakgrunn av meldingen. Men før patruljen rakk å komme fram til stedet, hadde mannen kastet en stein gjennom vinduet.

— Politiet mistenker at mannens hensikt var å gjøre innbrudd på stedet, sier operasjonsleder Ingrid Mæhre ved Agder politidistrikt.

Mannen ble pågrepet og brakt til sentralarresten i Kristiansand.

**GRIMSTAD: Manglet bilbelte

08.18:** 35 bilister ble kontrollert i Frivollveien. En av dem fikk en påpakning for manglende bruk av bilbelte.

**ARENDAL: Stjal verktøy

08.38** : Natt til torsdag ble det stjålet verktøy fra en konteiner i Vestre Strandgate. Tyvene ha kommet seg inn ved å klippe av hengelåsen. Det er foreløpig uklart hvor mye verktøy som er stjålet og politiet avventer en formell anmeldelse.

SONGDALEN: Oversvømmelse på skole

Underetasjen på Tinntjønn skole ble fylt av vann etter at noen tettet igjen vaskene på toalettet. Skadeomfanget er foreløpig uklart. Forholdet vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Tatt uten førerkort

11.39:** En mann i slutten av 20-årene ble stoppet i Vågsbygd ringvei. Mannen hadde ikke gyldig førerkort og er mistenkt for å ha kjørt i ruset tilstand.

**KRISTIANSAND: Stjålet båt

14.18:** Vågsbygd seilforening anmeldte tyveri av en 16 fots Buster aluminiumsbåt. Båten har registreringsnummer KAY 752 og skal ha blitt stjålet fra Bredalsholmen tidlig i september.

ARENDAL: Åtte tatt i fartskontroll Åtte sjåfører ble ilagt forelegg under en fartskontroll i Kirkeveien på His. Den høyeste hastigheten som ble registrert var 63 kilometer i timen i 40-sonen. En person ble også bøtelagt for ikke å ha brukt hjelm.

**VENNESLA: Kjørte uten førerkort

14.53:** En mann i 20-årene ble tatt for å kjøre moped uten gyldig førerkort.

**MARNARDAL: Påkjørt på Kleveland

14.57:** En bilist stakk av etter å ha kjørt på en bil ved riksvei 465 på Kleveland. Sjåføren skal ikke ha overholdt vikeplikten da kollisjonen oppsto. Saken vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Fant stjålet bil

16.21:** Politiet fikk melding om at en bli sto merkelig parkert i Ålefjærveien. Det viste seg at bilen ble stjålet i Søgne 17. september. Bileieren er underrettet om funnet av politiet.

**ARENDAL: Slåssing ved kulturhuset

21.12:** En mann i begynnelsen av 20-årene ble pågrepet etter en slåsskamp ved kulturhuset. Mannen ble anmeldt for ordensforstyrrelse.

**VENNESLA: Laget bråk på legevakta

21.16:** En mann i 40-årene stelte i stand trøbbel ved legevakta, slik at politiet måtte til stedet for å bistå.