**KRISTIANSAND: Innbrudd i barnehage

07.10:** Politiet fikk melding om at det har vært innbrudd i Jegersberg barnehage i Gillsveien løpet av helga. En politipatrulje blir sendt til stedet for åstedsundersøkelse. Et vindu er knust, og det er foreløpig uklart hva som er stjålet.

Et vindu er blitt knust i forbindelse med innbruddet i helga. Foto: Birgitte Vaksdal

**ARENDAL: Innbrudd i fiskemottak

07.47:** Det ble meldt om innbrudd i fiskemottak i Kystveien. En safe er brutt opp og et kontantbeløp er stjålet fra safen. Politiet har vært på stedet og sikret spor. Det opprettes sak på forholdet.

**LYNGDAL: Pågrepet for ruskjøring

08.30:** UP stanset og kontrollerte føreren av en personbil på E 39 øst for Lyngdal etter melding om vinglete kjøring. Føreren, en 43 år gammel mann, ble pågrepet. Mannen mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand og fremstilles for blodprøve. Det viste seg at 43-åringen heller ikke har førerkort.

**ARENDAL: Butikk med knust inngangsdør

09.07:** Politiet fikk melding om knust rute i hovedinngangsdøren til en musikkforretning i Havnegaten. Politiet kjørte til stedet, og innehaver er varslet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i fire biler

10.00:** Politiet kjørte ut for å foreta åstedsundersøkelse etter melding om innbrudd i fire biler i et garasjeanlegg i Kjos Ringvei. Det var stjålet diverse fra bilene. Tre av fire bileiere er varslet. Politiet oppretter sak på forholdet.

**ARENDAL: Brann i bod og garasje

10.27:** Les egen sak.

**MANDAL: Mann reddet opp av sjøen og brakt til sykehus

15.21:** Les egen sak.

**BYKLE: 20 skiløpere værfast i fjellet

16.27:** Les egen sak.

**MANDAL: To pågrepet for uansvarlig kjøring

22.53:** To personer ble pågrepet i Mandal etter uansvarlig kjøring med bil. Politiet mistenkte kjøring i påvirket tilstand og tok dem med til legevakt for blodprøve.