KRISTIANSAND: Politiet fikk melding om trafikkuhellet klokken 08.30. En lastebil hadde fått problemer med baklemmen og hadde mistet steiner i veibanen.

— En lastebil med stein og grus hadde kjørt fra Kristiansand sentrum, forbi Falconbridge og opp Myrbakken. Den fikk problemer med lemmen og mistet steingrus. Det var litt skummelt siden det er snakk om relativt store steiner, forteller operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

På stedet hvor lastebilen fra TT Anlegg mistet last er det kollektivfelt, og trafikken gikk greit gjennom dette feltet. Politiet reiste ut til stedet med en patrulje for å dirigere på stedet. Like før klokken 9.30 holdt mannskapene på å avslutte arbeidet.

Arild Kristiansen, som er leder for TT Anleggs avdeling i Kristiansand, opplyser at lastebilen hadde en feil på baklemmen.

— Det raste stein fra en kasse. Vi har nå først renset opp i Myrbakken, og deretter feid to ganger med feiebil og sjekket hele strekket fra bomstasjonen, sier han til fvn.no.

Lastebilen er nå på verksted for sjekk, opplyser Kristiansen.