Du er fra Kristiansand?

— Ei ekte Lundskråge. Jeg flyttet til Oslo da jeg var 20 for å studere data. Det var populært i 1998, men varte ikke så lenge. Jeg reiste til Bø og studerte kultur. Det er litt mer i den banen jeg har endt opp.

Hva gjør du?

— Jeg er vikarierende daglig leder for AKKS Oslo, en organisasjon som jobber for å få flere jenter inn i musikkbransjen. Vi arrangerer kurs og leier ut øvingslokaler. Da AKKS startet i 1982 var det enda færre jenter i musikken, og opprør for å få dem inn. Mange tror vi er feministiske enda, det er vi ikke. Vi er for likevekt i musikken. Jeg har også en liten stilling for Oslo musikkråd.

Driver du selv med musikk?

— Jeg har prøvd meg på trommekurs, og har planer om å bli flinkere. Kjæresten min, Magnus Nymo, er musiker i marg og bein. Han har en plan om at vi om to år skal turnere rundt i Europa, til mørke, svette kjellere. Jeg håper jeg kan si ja til det om to år.

Lørdag er det kick off for Måkeskrik, hva er det?

— En god gammeldags rockefestival, ikke for lang og ikke for dyr, med bare bra liveartister. Jeg dro med meg noen venninner for to år siden. Planen var å ha det i august i fjor, men da kom Ozzy. Den gang var det ingen rockefestivaler i Kristiansand. Jeg har også med pappa Kåre G. Sørensen. Det er godt å ha en voksen person med gode kontakter.

Hvordan ligger dere an?

— Fullbooket med 12 artister. Vi har fått et mye større program enn vi hadde trodd. Vi hadde ikke drømt om å få Turboneger med det budsjettet. Det er kjempestas. Det er også gøy å presentere nye band. Jeg håper folk kan få noen nye favorittartister etter dette.

Hvordan er budsjettet?

— I underkant av en million kroner. Selger vi 2500 billetter går vi i pluss. Vi sitter på noen penger selv, hvis det ikke skulle gå så bra.

Alltid vært musikkinteressert?

— Så lenge jeg kan huske. Første minne er at jeg satt og hørte på smurfekasetten. Andre interesser er ølbrygging som jeg startet med i høst. Ellers blir det mye konserter og reising.